In welke kamer wilt u een stoel?

Kies in het menu hierboven

Comfortabel zitten? Zorgdrager voor het beste zitadvies

Bekijk eerst de video

Scroll naar beneden

Een stoel echt op maat in 4 stappen

Oriënteren

Oriënteer u op onze website of kom langs in onze ruime showroom in Delft. Komt u er niet uit? Bel met onze zitexperts voor individueel zitadvies.

Afspreken

Maak een afspraak. Uw gezondheid is het belangrijkst en hier draagt Zorgdrager graag aan bij. Als u een afspraak maakt, nemen we ruim de tijd voor vrijblijvend advies.

Proefzitten

Ontdek wat echt comfortabel zitten is in een goede stoel op maat. Tijdens het proefzitten merkt u het verschil met wat u tot nu toe gewend bent. Dat kan bij u thuis of in onze showroom.

Genieten

Geniet van uw eigen stoel op maat. Van het design en het gemak.
U kunt voortaan goed en gezond zitten met de stoel die u optimaal ondersteunt.

Kies voor kwaliteit, juist nu. Bekijk ons assortiment kwaliteitsstoelen voor uw woonkamer, eetkamer of werkkamer en geniet thuis -in 4 stappen- van uw comfortabele stoel. Of kies voor zo goed als nieuw: ga direct naar onze volledig gereviseerde refurbished of tweedehands stoelen

Waarom kiezen voor zitadvies en een stoel op maat van Zorgdrager?

Goed zitadvies is een vak

Goed zitten en makkelijk opstaan zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. Zorgdrager kan u daar heel goed over informeren. De stoelen van Zorgdrager hebben als belangrijke eigenschap dat ze qua design en styling een aanwinst zijn voor uw interieur. Onze Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak. Of het nu gaat om een seniorenstoel, sta op stoel of bijvoorbeeld een bureaustoel op maat. Wij zorgen voor het beste zitadvies met een goede stoel voor in uw woonkamer, eetkamer of werkkamer.  Bij Zorgdrager ontdekt u tijdens het proefzitten wat comfortabel zitten echt betekent. Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al 20 jaar! In vier stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis.

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.