fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Actief zitten en toch comfortabel zijn, vormen meestal geen makkelijke combinatie. U kent het vast wel: de (thuis)werkplek, het bureau, de eetkamertafel. Zeker in 2020 werkt men meer thuis dan ooit en het eerste slachtoffer is meestal de lage rug. Zorgdrager Actief zitten heeft een ruim assortiment aan zitoplossingen die bij veel voorkomende actief-zit-problemen baat kunnen hebben.

Kunt u niet meer zo makkelijk opstaan uit een lage stoel? Zit u liever wat hoger? Een hoge stoel van Zorgdrager kan u helpen om gemakkelijker op te staan. Geen gedoe met knopjes of snoeren en een stoel die zich eenvoudig laat verplaatsen.

Toenemende moeite met staan en lopen zorgt vaak voor een verminderde mobiliteit in huis. Een trippelstoel op maat van Medross of Mercado Medic kan een goed middel zijn om actiever bezig kunnen blijven zijn met de activiteiten die u eerder ook al ondernam. Niet genoeg opties? Bekijk dan de bureaukrukken of bureaustoelen van Löffler.

Wilt u graag een premium Huiskamerstoel voor aan uw tafel bureau, werkplek of voor de televisie? Komt in orde! Verrijdbaar, traagschuim zitting en rugleuning voorzien van steun precies op uw maat. In geval van ernstigere vervormingen van de wervelkolom verzorgt de gespecialiseerd fysiotherapeut Hennekes een uitgebreide passing voor u.

Bent u chronisch pijnpatient van de lage rug en zijn er geen vastgezette wervels? Wellicht biedt bewegend actief zitten een duurzame oplossing.

Meer weten over onze opties voor actief zitten? Neem contact met ons op via 0800-0512 of via onze contactpagina.