ACTIEF ZITTEN

Vaak denken we bij zitten aan de luie stoel, maar bij Zorgdrager bieden we ook genoeg mogelijkheden om de dagen actief zittend door te brengen met onze bureaustoelen, huiskamerstoelen, trippelstoelen en actieve krukken.

Actief zitten en toch comfortabel zijn vormen meestal geen makkelijke combinatie. U kent het vast wel: de (thuis)werkplek, het bureau, de eetkamertafel. Zeker in 2020 werkt men meer thuis dan ooit en het eerste slachtoffer is meestal de lage rug. Zorgdrager Actief zitten heeft een ruim assortiment aan zitoplossingen voor al uw “actieve” zitproblemen.

Kunt u niet meer zo makkelijk opstaan uit een lage stoel? Zit u liever wat hoger? Een hoge stoel van Zorgdrager kan u helpen om gemakkelijker op te staan. Geen gedoe met knopjes of snoeren en een stoel die zich eenvoudig laat verplaatsen.

Toenemende moeite met staan en lopen zorgt vaak voor een verminderde mobiliteit in huis. Een trippelstoel op maat kan een goed middel zijn om actiever bezig kunnen blijven zijn met de activiteiten die u eerder ook al ondernam. Goed verrijdbaar op vier wielen en uitgevoerd met een rem voor veilig opstaan is Zorgdrager al jaren leverancier van de merken Mercado Medic en het Brabantse Medross.

Bent u chronisch pijnpatient van de lage rug en zijn er geen vastgezette wervels? Wellicht biedt bewegend actief zitten door Löffler een duurzame oplossing. De bureaustoelen van Löffler hebben met hun zeer efficiënte beweegsysteem al veel mensen met rugpijn goed geholpen. Een andere optie is de kruk ERGO met balansvoet voor een verrassend comfortabele ondersteuning bij beweeglijk zitten.

Wilt u graag een premium Huiskamerstoel voor aan uw eetkamertafel, bureau, werkplek of voor de televisie? Komt in orde! Verrijdbaar, met een traagschuim zitting en rugleuning voorzien van steun precies op uw maat. In geval van ernstigere vervormingen van de wervelkolom verzorgt de gespecialiseerd fysiotherapeut Hennekes een uitgebreide passing voor u.

Wilt u persoonlijk advies over de perfecte actieve optie voor u? Onze zitadviseurs staan iedere dag voor u klaar. Bel ons nu vrijblijvend voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis: 0800-0152.

Onze actieve stoelen:

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊