ARTROSE

Heeft u problemen met uw heupen of met uw knieeën door slijtage oftewel artrose? Bij Zorgdrager kunnen wij u helpen om de juiste steun te krijgen met de perfecte stoel op maat.

Bij Zorgdrager bespreken wij dagelijks lichamelijke klachten zoals artrose oftewel slijtage. Problemen met heupen en knieën: ouderdom komt met gebreken. Wanneer de mobiliteit afneemt, is het advies vaak om vooral te blijven bewegen. De realiteit is meestal echter dat het aantal uren dat u zittend doorbrengt toch toe zal nemen.

De juist geadviseerde stoel van Zorgdrager stelt u in staat om de belasting van bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten te minimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van drukverlagend schuim of door op een specifieke plaats wat extra steun te bieden. Met onze Health-stoelen kunnen we na verloop van tijd de gemaakte aanpassingen evalueren en waar nodig verder verbeteren!

Niet één mens is dezelfde als een ander en dus zal het zitadvies per persoon verschillen. Er bestaat niet één ideale stoel bij klachten van slijtage door artrose of osteoporose. Daarom kijkt Zorgdrager naar uw persoonlijke behoeftes en klachten om zo de juiste stoel voor u te vinden.

Vraag onze zitadviseur wat een goede stoel voor u kan betekenen en maak meteen een afspraak.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊