Een stoel op maat, dat is een minimale vereiste bij Zorgdrager!

Een stoel op maat, dat zou toch heerlijk zijn? Dat u ondanks het vele zitten nergens last van heeft en dat u gemakkelijker uit u stoel komt. Bij Zorgdrager maken we er werk van. Wij leveren sta-op en relaxstoelen op maat van gerenommeerde Nederlandse merken. Merken die keer op keer bewezen hebben kwaliteit te leveren.

Verantwoord zitten

Alle stoelen die Zorgdrager levert zijn ergonomisch verantwoord. U zult er heerlijk in zitten. Wij werken samen met diverse ergotherapeuten en komen op deze manier tot een degelijk zitadvies. Onze deskundige zitadviseurs bekijken samen met u de situatie en meten alles op, zodat u een echte stoel op maat ontvangt. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn of verandert uw situatie, dan passen we de stoel nogmaals aan. Onze deskundige medewerkers zijn u vanuit onze eigen werkplaats graag van dienst.

Zorgdrager-stoelen worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en stijlen. Wij leveren snel en zonder gedoe. Bent u minder mobiel en niet in staat om naar onze showroom in Delft (nabij Den Haag) te komen? Dan komen we bij u thuis en zorgen daar voor een stoel op maat!

Aanvullende informatie

Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen. Een van onze deskundige medewerkers zal u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊