Eersteklas verstelbare stoel bij Zorgdrager in Delft

Zoekt u een goede verstelbare stoel in de omgeving Rijswijk-Den Haag-Zoetermeer-Delft-Rotterdam? Eersteklas elektrisch verstelbare stoelen vindt u bij Zorgdrager in Delft. Wij verkopen alleen fauteuils van Nederlandse kwaliteitsmerken zoals Fitform. We hebben ook altijd wel een aantal voordelig geprijsde occasions in onze winkel.

Verstelbare stoel kopen in Delft

Een elektrisch verstelbare stoel zorgt voor een prettige drukverdeling en een ontspannen houding. De motoren van het kantelmechaniek en de verstelbare voetenbank worden opgeladen met een accu, zodat niet continu een snoer door de kamer loopt. Al onze verstelbare stoelen zijn precies op maat gemaakt. In onze werkplaats in in Delft passen wij de zitdiepte en zithoogte aan op uw wensen. Zorgdrager: dat zit wél goed!

Passend relaxfauteuil voor elk interieur

Met het zitcomfort van onze verstelbare stoelen zit het dus wel goed, maar het oog wil ook wat. Bij Zorgdrager in Delft heeft u ruim de keus uit verschillende modellen, diverse soorten stof en veel kwaliteiten leder. Ook kunt u de houtkleur van de leuningen en poten kiezen. Ook onze goedkope tweedehands verstelbare stoelen kunnen opnieuw gestoffeerd worden met welke nieuwe hoes u maar wilt. Dat doen we in onze werkplaats in Delft. Hier reviseren we ook het onderwerk van de occasions.

Contactgegevens Zorgdrager Delft

U kunt de verstelbare stoelen bekijken en uitproberen in onze showroom in Delft. De winkel is prima bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Zoetermeer. Bent u minder mobiel, dan komen onze zitadviseurs ook bij u thuis langs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊