Fitform stoelen, Nederlands kwaliteits maatwerk

“Iedere Jan Doedel kan een stoel verkopen. Zitadvies geven is een Vak.”

Fitform is de ideale stoel voor wie alleen het beste verdient. Het is niet voor niets dat dit Nederlands fabricaat wordt geadviseerd door de Nederlandse Vereniging Van Rugpatiënten ‘De Wervelkolom’. Bij Zorgdrager kunt u Fitform stoelen uitgebreid testen. Wij helpen u wél aan de stoel die ergonomisch gezien helemaal bij u past.

Daarom Fitform

Het is bij veelzitten van belang dat er regelmatig van houding wordt gewisseld. De Fitform stoelen lenen zich hier uitstekend voor, omdat ze elektronisch, door middel van verschillende motoren, in diverse goede houdingen te verstellen zijn. Elke positie is mogelijk, waardoor u uw lichaam optimaal ondersteund wordt en daarbij tot rust kan komen. Ook opstaan wordt extra gemakkelijk met deze met de hand gemaakte Fitform stoelen van Nederlandse makelaardij.

Een Fitform stoel wordt door de adviseurs van Zorgdrager, volledig op uw eigen unieke maatvoering, aangemeten. Dit kan bij ons in de showroom, maar ook bij u thuis. Wij meten niet alleen de zitdiepte, zithoogte en armleggerhoogte op. Met inachtneming van uw eigen specifieke voorkeuren en ‘gedrag’ op de stoel zorgen wij voor een stoel waarin u ergonomisch verantwoord kunt zitten.

Verdere informatie

Graag adviseren we u bij Zorgdrager over de uitgebreide mogelijkheden van onze Fitform stoelen. Kom langs in onze showroom in Delft of maak een afspraak als u minder mobiel bent. Voor vragen over Fitform stoelen kunt u ons altijd telefonisch of met het contactformulier bereiken.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊