Goede stoel? Die vindt u bij Zorgdrager!

Iedereen die veel moet zitten (een “veelzitter”) weet dat een goede stoel onmisbaar is. Bij Zorgdrager leveren we daarom alleen eersteklas stoelen die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Onze deskundige medewerkers beschikken over een ruime ervaring om u te adviseren over de juiste stoel.

Opstaan en relaxen

Zorgdrager zorgt voor een ergonomisch verantwoorde stoel. Stoelen waarin u niet alleen heerlijk zit, maar waar vanuit u ook gemakkelijker opstaat. Dankzij de elektrische bediening verandert u de stoel eenvoudig van de perfecte zit naar opstaan. Dat maakt onze stoelen niet alleen goede stoelen voor mensen die veel moeten zitten, maar ook als u hulp nodig heeft bij het opstaan, hebben wij de volmaakte stoel.

Alle stoelen uit ons assortiment zijn van gerenommeerde Nederlandse merken. Goede stoelen die we aan kunnen passen aan uw behoeften en maten en waarbij u centraal staat. Deze goede stoelen zijn voorzien van het unieke Fitform kantelmechaniek en zijn opgebouwd uit de beste materialen en is het kantelmechaniek uniek.

Meer weten?

Een goede stoel moet voldoen aan de voor u specifieke lichaamsmaten en wensen. Daarom kiezen we bij Zorgdrager voor advies en stoelen op maat. Kom gerust langs in onze showroom in Delft (nabij Den Haag) of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Vragen kunt u te allen tijde stellen met behulp van ons contactformulier. Wij staan voor u klaar!

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊