HEALTH STOELEN

Sta op stoelen die de nadruk leggen op uw gezondheid en op ergnomie en altijd speciaal op maat gemaakt: daar staat onze Health afdeling voor.

HEALTHDESIGN

Uw gezondheid is het belangrijkst en hier draagt Zorgdrager graag aan bij. Veel van onze cliënten worden dagelijks geconfronteerd met gezondheidsklachten. Wanneer u noodgedwongen veel meer uren zittend doorbrengt dan u zou willen, is een goede stoel echt een must geworden. Het is hierbij cruciaal dat u ergonomisch en comfortabel zit en hier kunnen onze Health sta op stoelen bij helpen.

Sta op stoelen

Eén van de meest voorkomende redenen om een Health stoel aan te schaffen is een probleem met opstaan. Een sta-op probleem komt echter zelden alleen: wanneer het opstaan moeizamer wordt, is er vaak sprake van meerdere fysieke uitdagingen. Zorgdrager helpt graag met het vereenvoudigen van dagelijkse activiteiten en het verlichten van fysieke pijn door middel van onze Health stoelen die allemaal voorzien zijn van een opsta-mechaniek. Alle sta op stoelen van Zorgdrager worden op maat gemaakt en daarbij zijn al onze Health modellen elektrisch bedienbaar en achteraf aanpasbaar. Dit zorgt ervoor dat onze Health stoelen op lange termijn kunnen zorgen voor een ergonomische zit, ook als uw situatie verandert.

Zorgdrager en zorgverleners

Om tot een betrouwbaar zitadvies te komen, werkt Zorgdrager intensief samen met zorgverleners zoals ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Met een Health stoel van Zorgdrager kunnen onze zitadviseurs de stoel tot in detail ontwerpen en aanpassen voor iedere cliënt. Neem gerust een kijkje op onze website en bel ons gratis via 0800-0152 voor een persoonlijk eerste advies.

Health stoelen en zorgverzekering

Soms heeft de cliënt een zitprobleem dat uitsluitend kan worden opgelost met wat wij, en de zorgverzekering, een ‘aan-functiebeperking-aangepaste- stoel’ of AFA-stoel noemen. In dat geval zou uw stoel vergoed moeten door de zorgverzekering.

Tweedehands Health stoelen

Zorgdrager Health stoelen kunnen wij in veel gevallen ook betaalbaar tweedehands leveren. Altijd goed gereinigd met onze 180 graden stoomextractiereiniger. Ook leveren wij betaalbare RECO+ sta op stoelen die door ons omgebouwd zijn in onze eigen werkplaats. Bovendien kan Zorgdrager nog jaren na aanschaf van onze Health stoelen nog van alles aanpassen bij een veranderende situatie of behoefte.

Hoe dan ook levert Zorgdrager Health voor u de volmaakte, ergonomische, comfortabele en aanpasbare sta op stoel. Zowel de health stoelen van fabrikant Doge Collection als Fitform staan al decennialang garant voor gezond zitten.

Onze Health stoelen:

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊