Heerlijke comfort stoel

Als u echt lekker wilt zitten, zonder grote medische problemen, zijn de comfort stoelen van Zorgdrager dé oplossing. Onze comfort stoelen zijn ergonomisch verantwoord, passen bij u interieur en laten u even helemaal tot rust komen. Eenmaal aangeschaft zou u willen dat u het veel eerder gedaan had.

Naar ieders wens

De comfortstoelen hebben ieder diverse unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat u heerlijk zit. De Fitform Elevo bijvoorbeeld is verkrijgbaar in verschillende stijlvariaties. strak en slank of als oorstoel. Het Fitform Wellnessmodel 610 kent een eigentijdse vormgeving en draait standaard op een draaivoet. De diverse Twice comfortstoelen zijn veelgevraagd om de looks én de scherpe prijsstelling. Zorgdrager-stoelen worden grotendeels op maat geleverd naar het oog van de vakman. Alle comfortstoelen die u bij Zorgdrager bestelt, dragen bij aan beter zitten.

Meer weten?

Wenst u meer informatie te ontvangen over de comfortstoelen of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen door ons te bellen of door het contactformulier in te vullen. U kunt de comfortstoelen op uw gemak uitproberen in onze showroom in Delft (nabij Den Haag). Bij verminderde mobiliteit komen we ook bij u thuis.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊