HEUPKLACHTEN

Bij Zorgdrager zien we veel mensen die last hebben van heupklachten. In veel gevallen kunnen wij toch iets betekenen als het gaat om pijnbestrijding met een goede stoel op maat.

De zitadviseurs van Zorgdrager zien en spreken dagelijks cliënten met pijnlijke heupklachten door onder andere slijtage. Niet ieder probleem is operabel, soms is alleen pijnbestrijding mogelijk. Een goede Zorgdrager-stoel op maat is een beetje paracetamol en spierontspanner in één.

Wij zorgen ervoor dat u op een ergonomische stoel kunt zitten met zo min mogelijk druk op de heup. Dat klinkt eenvoudig en dat is het voor ons ook. Het komt er eigenlijk op neer dat de juiste stoel u helpt bij het gebruiken van de zwaartekracht. Schuifkrachten trekken ons letterlijk van de stoel af. Wij zorgen ervoor dat u niet ván de stoel schuift, maar juist erín. Dit doen we door u de juiste maatvoering aan te bieden en een mechaniek dat u naar uw eigen wens kunt instellen. Uiteraard voorzien van de juiste schuimsoort en de fijnste stoffering. Zo zijn de eerste belangrijke stappen naar comfort gezet.

Zolang wij de juiste stoel kunnen gebruiken en u de juiste maatvoering én het juiste materiaal mogen adviseren, kan ook úw heup de schuifkrachten het best aan! Als we de stoel na het eerste gebruik met u evalueren en een aanpassing nog noodzakelijk is, vormt dit bij de stoelen uit onze Health-collectie geen enkel probleem.

Kortom: welkom bij de zitadviseurs van Zorgdrager. Bel nu gratis voor een eerste telefonisch advies 0800-0152.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊