STA OP STOEL HUREN

Heeft u op korte termijn een sta op stoel nodig? Zorgdrager verhuurt ook sta op stoelen. We zorgen voor een stoel bij u thuis bezorgd, op maat gemaakt, met flexibele termijnen en een aantrekkelijk tarief.

Waarom een sta op stoel huren?

  • Voor de revalidatie na een ingreep in het ziekenhuis. Een sta op stoel zorgt voor veel steun en gemak bij het opstaan na bijvoorbeeld een heupoperatie of knieoperatie.
  • Mindervalide vrienden of familie op bezoek? Een sta op stoel zorgt ervoor dat minder hulp van de omgeving nodig is bij het opstaan en zitten.
  • In de palliatieve fase is het fijn dat lichamelijke ongemakken worden verlicht. Sta op stoelen kunnen goed helpen de laatste levensfase comfortabel te maken met de kantelmechaniek en mogelijke maataanpassingen.

Een sta op stoel huren bij Zorgdrager

  • Bij het huren van een sta op stoel ontvangt u de zorg die Zorgdrager ook biedt bij de verkoop van stoelen. Geen snelle bezoeken, maar een stoel die precies op u wordt aangepast totdat u helemaal comfortabel bent.
  • Zorgdrager zorgt altijd voor een voorstel op maat bij de huur van sta op stoelen.

Huurtarieven van sta op stoelen
Bij Zorgdrager kunt u een sta op stoel huren op maat voor maximaal twee maanden voor €300,-. Na 2 maanden kan een sta op stoel worden verhuurd voor €5,- per dag. De bezorging, het op maat maken en de gebruiksinstructie bedraagt €75,- in Zuid-Holland.

Wil u meer weten over onze huurstoelen? Onze adviseurs informeren u graag over de opties.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊