fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Daarom Fitform door Zorgdrager

 

246x98_wellnesscollectie

 

 

 

 

 

 

De chique Wellness-collectie en de praktische Zorg-collectie. Zorgdrager is totaal-leverancier van Fitform. In onze ruime showroom in Delft (nabij Den Haag) vindt u de ruimste sortering en de nieuwste modellen Fitform-stoelen van Nederland. Breng een bezoek aan de fraaie showroom en ontdek zelf welke mogelijkheden Fitform door Zorgdrager u allemaal biedt.

246x98_zorgcollectie

 

Ontdek Fitform Reco+ door Zorgdrager

Vario snel leverbaar

Zorgdrager levert zijn vermaarde, zelfgebouwde, Reco+ stoelen van Fitform vario 570. De Zorgdrager Reco+ is een stoel die wij nieuw voor u bouwen met eerder gebruikte materialen. Voorzien van een nieuw zitkussen, een nieuw bedieningskastje en volledig nieuw gestoffeerd in de bekleding van uw keuze. Stof , skai of leer, wat u maar wilt. De Zorgdrager Reco+ wordt geleverd met garantie en bij u thuis volledig op maat gemaakt. Met een direct voordeel van €1200,- is uw stoel niet van nieuw te onderscheiden. Een Zorgdrager Reco+ is dan ook geen tweedehandsje, maar een heel degelijk, goed geadviseerd product.

 

Aanbevolen door de Nederlandse Vereniging van rugpatiënten NVVR

De NVVR De Wervelkolom is de patiëntenvereniging voor rugpatiënten in Nederland. Al jarenlang heeft deze patiëntenvereniging Fitform-fauteuils officieel erkend als de meest rugvriendelijke fauteuils van Nederland. De website van de NVVR De Wervelkolom vindt u hier.

 

Fitform CEO Colette van der Linden:

“Sinds jaren is Zorgdrager een gewaardeerde afnemer van Wellco – Fitform. Steef is een gedreven ondernemer die kansen ziet en verzilvert. In relatief korte tijd heeft hij zich ontwikkeld tot deskundig expert op gebied van ergonomisch verantwoord zitten. Samen met zijn team creeërt hij een zitoplossing voor het meest uitdagende probleem en rust niet tot het maximaal haalbare is gedaan voor de cliënt. Deze insteek bezorgt Zorgdrager welverdiende naam en faam in de regio!”

ceo colette van der linden

Colette van der Linden
CEO Fitform-Wellco