fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Ergotherapeut Frank Schunselaar

“Ik ben ergotherapeut en eigenaar van ergotherapiepraktijk Adapt met vestigingen in Den Haag, Vlaardingen en Lansingerland. Evenals mijn vijf mede ergotherapeuten maak ik al jaren gebruik van de diensten van Zorgdrager.

Ik heb Zorgdrager leren kennen als een zeer betrouwbare bedrijf, waar ik graag zaken mee doe. men heeft veel kennis omtrent zitten en zitproblematiek, gaat op een leuke manier om met cliënten, luistert aandachtig naar de problemen en lost deze op een deskundige manier op. Steef en zijn medewerkers weten ook de vertaalslag te maken van zitproblemen op basis van een ziekte en/of aandoening naar een adequaat aangepaste stoel. Eén en ander gaat in overleg met de behandelend ergotherapeut. Het is prettig dat Zorgdrager zowel nieuwe als reco stoelen kan leveren. Men kan stoelen snel leveren en heeft onderhoud en service in eigen beheer, waardoor problemen gemakkelijk, zonder tussenwegen, kunnen worden opgelost.

Patienten zijn in het algemeen erg te spreken over de handelwijze en bejegening van Zorgdrager Steef en zijn medewerkers.”

613178_akelei_huisarts_logo_ergothrapieFrank Schunselaar
Adapt ergotherapie

Colette van der Linden, CEO Fitform Wellco

“Sinds een aantal jaren is Zorgdrager voorheen Steefvandelft een gewaardeerde afnemer van Wellco – Fitform. Steef is een gedreven ondernemer die kansen ziet en verzilvert. In relatief korte tijd heeft hij zich ontwikkeld tot deskundig expert op gebied van ergonomisch verantwoord zitten. Samen met zijn team creeërt hij een zitoplossing voor het meest uitdagende probleem en rust niet tot het maximaal haalbare is gedaan voor zijn cliënt. Deze insteek bezorgt hem welverdiende naam en faam in de regio!”

Logo Fitform_103x52Colette van der Linden
CEO Fitform-Wellco

Sr. Productmanager Decubitus René Schutrups

“Ik ken Zorgdrager als zeer kundig op gebied van zitproblemen. We hebben met hen veel gesproken over complexe zitproblemen. Deze leverancier weet altijd de beste oplossing te vinden bij zitproblematiek. Wij werkten nauw samen bij decubitus en zitten. Door de kennis bij Zorgdrager is het prettig met hen samen te werken.”

roho-header-imageRené Schutrups
Sr. Productmanager antidecubitus
ROHO-RvS Nederland B.V.

Ergotherapeut Ilona Nieuwerf

“Zorgdrager werkt als bedrijf bevlogen en enthousiast. Ze staan dagelijks voor de klanten klaar en zijn bereid om “out of the box” te denken. Men tracht de zitvraag van de client en de ergotherapeut zo goed mogelijk te verwerken in een oprecht en eerlijk advies.”

Ilona Nieuwerf
Ergotherapie Thuis, Delft.