Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

  • Voor thuis-revalidatie na een ingreep in het ziekenhuis, bijvoorbeeld. Met een nieuwe heup thuisgekomen vindt men enorm veel steun van een goede stoel.
  • Een logée die minder valide is, zal zich aangenaam verrrast weten met een adequate zitvoorziening op maat. Welkom!
  • Clienten die zich,  soms plotseling, in een snel verlopende palliatieve fase van het leven bevinden kunnen wij meestal goed helpen bij het verlichten van lichamelijke ongemakken.

 

A-1 kwaliteit sta-op stoelen

De verhuur-sta-op-stoelen van Zorgdrager worden net als onze koop-occasions en nieuwe sta-op-stoelen, geleverd met de aandacht die de gebruiker en de stoel  in onze ogen verdienen. Dus geen flitsbezoeken van de bezorgdienst die even snel een smoezelige stoel in de woonkamer parkeert en weer gevlogen is zodra u met de ogen knippert.

Voorstel op maat

Afhankelijk van de ‘grijpvoorraad’ en uw specifieke pakket van wensen voor wat betreft type stoel, soort en kleur bekleding, komen we tot een voorstel op maat.     Dus geen voorgebakken huurpakket.

Geen langlopende huurperiode

Een sta-op-stoel lange tijd huren is financieel meestal onverstandiger dan gewoon aanschaffen. Als u een huurstoel anderhalf jaar huurt, heeft u al net zoveel geld betaald als wanneer u hem gewoon, onder garantie, bij ons had aangeschaft. En wanneer je je dan realiseert dat er mensen zijn die een stoel wel 5 jaar huren..

Huurtarieven sta-op-stoel

Om onze dienstverlening op het hoogste serviceniveau te kunnen houden volgen wij voor verhuur van sta-op-stoelen de volgende tariefstelling: Huur sta-op-stoel op maat voor een periode van maximaal 2 maanden € 300.- Wanneer de stoel eerder dient te worden retourgehaald worden deze 2 maanden u toch in rekening gebracht. Huur per dag na 2 maanden € 5.- Eerste betaling direct bij bezorgen € 300.-
Bezorgen doen we in geheel Nederland; kosten hiervan in overleg.

Gratis bezorgen en op maat maken in eigen regio

Bezorgen kost geld. De eerste 20 km heen en 20 km terug zijn voor onze rekening en zo ook de door ons gewerkte uren. Gratis in eigen regio dus. Wanneer de stoel verder weg verhuurd wordt gaan wij bezorgkosten rekenen: Deze zijn in overleg, want wellicht kunnen we voordelig plannen en u de sta-op-stoel bij gelegenheid bezorgen of misschien is het juist van belang dat we u met grote spoed van dienst zijn.