ISCHIAS: UITSTRALINGSPIJN

Een goede stoel bij uitstralingspijn of ischias zorgt ervoor dat de druk op de lage rug minimaal is. Bij Zorgdrager betekenen we ook voor mensen met ischias graag iets als het gaat over een goede stoel.

Ischias wordt vaak veroorzaakt door het verkeerd belasten van de rug. Ischias is niet operabel, maar wel behandelbaar door therapeuten. Therapeuten richten zich hierbij voornamelijk op het mobiliseren, krachtoefeningen en het aanleren van de juiste lichaamshouding.

In deze gevallen helpt een goede stoel enorm bij het behouden van die juiste lichaamshouding wanneer u na gedane oefeningen mag ontspannen. Comfortabel en toch in de juiste lichaamshouding! Zorgdrager Health-stoelen kunnen we precies op maat met u instellen en waar nodig weer aanpassen op basis van uw persoonlijke behoeftes.

Ontdek samen met onze adviseur op welke zitdiepte uw rug de minste uitstralingspijn oplevert. Evalueer na een periode en verbeter, samen met ons, waar nodig. Zorgdrager Health-stoelen: juist bij klachten zoals ischias.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊