POSTUUR EN ZITTEN: LUCHTWEGPROBLEMEN (COPD)

Iedereen met luchtwegproblemen weet hoe belangrijk het is om een goede stoel te hebben om op te zitten. Bij Zorgdrager kunnen we daar goed advies voor geven.

Bij goede gezondheid is uw postuur erg belangrijk wanneer u zit op een stoel. Wanneer de gezondheid echter minder wordt en u last krijgt van bijvoorbeeld uw longen, wordt uw postuur cruciaal. Actief zittend met de voeten aan de grond of comfortabel achterover: de adviseur van Zorgdrager neemt graag alle opties, kansen én bedreigingen, met u door.

De behandeling van COPD richt zich tegenwoordig nog altijd voornamelijk op het verminderen van klachten. Bewegingstherapie is van groot belang en ook voedingstherapie kan helpen de conditie te behouden. Ten aanzien van zitten vinden wij het belangrijk u goed te informeren over de mogelijkheden die de juiste stoel u kan bieden bij het verminderen van de longklachten. Bij ingezakt zitten, is extra (onnodige) benauwdheid vaak het gevolg bij COPD. Goede steun in de lage rug op een stoel met de juiste zitdiepte en goed op maat geleverde armleggers helpen u al om veel beter rechtop te blijven zitten.

Wanneer het aantal uren dat u zittend doorbrengt alleen maar toeneemt, zal het bij de verkeerde stoel niet beter gaan met het behouden van het gewenste postuur en daarmee met de benauwdheid. De juiste stoel op maat stelt u wel in staat, op comfortabele wijze, rechtop te blijven zitten en daarmee de klachten van onder andere COPD te verminderen. De stoelen uit onze Health-collectie stellen ons in staat ook na verloop van tijd nog benodigde aanpassingen uit te voeren. Zo kan de stoel altijd weer aan uw, veranderde, wensen en behoeftes voldoen.

Omdat ieder mens uniek is, verdient ieder mens ook zijn eigen, uniek geadviseerde stoel. Vraag ons nu om een eerste telefonisch advies of neem contact op via onze contactpagina.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊