Maatwerk elektrische fauteuil kopen in Delft

Op zoek naar een goede elektrische fauteuil in de regio Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Zoetermeer? Zorgdrager in Delft verkoopt eersteklas relax fauteuils van Nederlandse fabrikanten zoals Fitform. Wij kunnen deze elektrische fauteuils in onze werkplaats in Delft helemaal voor u op maat maken en aanpassen. Niet voor niets is onze slogan: Zorgdrager. Dat zit wél goed.

Elektrische fauteuil kopen in Delft

De elektrische fauteuils die u bij ons in Delft kunt kopen, hebben een kantelmechaniek. Dit mechanisme zorgt ervoor dat u een ontspannen houding kunt aannemen. De motoren voor de rugleuning, het kantelmechanisme en de voetenbank worden aangedreven door een accu. Het grote voordeel van een accu is dat er alleen tijdens het opladen een snoer door uw kamer loopt.

Volledig aangepast op uw wensen

Elke elektrische fauteuil van Zorgdrager in Delft is op maat leverbaar. Wij kunnen de de zitdiepte en zithoogte volledig aanpassen op uw wensen. En dat is niet het enige. Wij hebben een groot assortiment met erg veel modellen elektrische fauteuils in verschillende uitvoeringen! Bij ons heeft u ruim de keus uit diverse stofsoorten en lederkwaliteiten. Daarnaast is elke elektrische fauteuil leverbaar met verschillende poten en leuningen in diverse houtkleuren. Kortom, bij Zorgdrager in Delft vindt u altijd wel een relaxfauteuil dat past in uw interieur.

Contactgegevens Zorgdrager Delft

Elektrische fauteuils bekijken en uitproberen? Kom gerust langs in onze showroom in Delft. Indien nodig komen onze zitadviseurs ook bij u thuis. Ook voor de reparatie van uw elektrische relaxfauteuil kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats in Delft is goed bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Zoetermeer.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊