DE MERKEN VAN ACTIEF ZITTEN

Iedereen die wel eens een complete werkdag op een bureaustoel heeft doorgebracht, weet hoe belastend actief zitten kan zijn. De Zorgdrager actief zitten afdeling helpt u hierbij uit de brand.

U kent de voorgeschreven ideale zithouding misschien wel: de voeten naast elkaar plat op de grond, de knieën haaks, de rug recht, de schouders naar achter en de kin omhoog. Ja, zo hoort dat! Maar helaas, de realiteit is vaak toch anders. Daarom levert Zorgdrager Actief Zitten verschillende topkwaliteit merken stoelen waar u de dag actief én ergonomisch op door kunt brengen: Hennekes, Medross, Löffler en Mercado Medic.

Hennekes

Zit u graag aan tafel bij het uitvoeren van uw hobby en draait u in de avonduren graag naar de televisie voor enige ontspanning? Dan is Hennekes het merk voor u. Met individueel op maak gemaakte bureaustoelen helpt Hennekes mensen met structurele zit- en rugklachten, de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. De stoelen van Hennekes maken actief zitten en daarmee werken, school of studie zo comfortabel en ergonomisch mogelijk. De stoelen van Hennekes worden geheel op maat gemaakt en aangepast aan uw specifieke wensen. De juiste maatvoering, pasvorm en drukverdeling: allemaal geen probleem met Hennekes huiskamerstoelen. Door de fysiotherapeut opgemeten en compleet met tussenpassing uitgevoerd gaat dat gegarandeerd goed. Meer weten over Hennekes? Bekijk dan hun website.

Medross Rehab BV

Laat de mobiliteit u in de steek en bent u slecht in staat zich te verplaatsen door uw huis? Dit kan worden opgelost met de trippelstoelen van Medross uit ons eigen Brabant. Medross heeft een verstelbare en functionele trippelstoel ontwikkeld die voor elkaar zithoogte gemaakt kan worden. Alle onderstellen van de trippelstoelen van Medross zijn voorzien van vier zwenkwielen waarmee u zich met de voet trippelend achteruit kunt bewegen. Daarnaast bevatten de achterwielen remmen om zekerheid te bieden bij het opstaan en zitten. Lees hier meer over de Nederlandse topfabrikant.

Mercado Medic

Mercado Medic uit Zweden is gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en aanpassen van stoelen voor mensen met een lichamelijke beperking. De Zweedse fabrikant produceert hiervoor speciale stoelen voor kantoren, thuis of op school. Hierbij stelt Mercado Medic vele verschillende zittingen, rugsteunen, wielen en accessoires beschikbaar. Comfort en ergonomie zijn altijd de focus van de stoelen en daarnaast vindt Mercado Medic belangrijk dat de stoel in alle situaties kan functioneren. Dit betekent dat de functies van de stoel makkelijk in te stellen zijn, de wielen licht rollen en de rem betrouwbaar is tijdens het opstaan. Lees hier meer over de Zweedse fabrikant Mercado Medic.

Löffler

Bij de Duitse fabrikant Löffler ligt de focus al meer dan 15 jaar op ergonomie en bewegend zitten. Waar gezond zitten tot dan toe vooral betekende dat zitten bij beperkte bewegingen ondersteund werd, bouwde het nieuwe concept van Löffler op veel meer vrijheid en op bewegend zitten. “Als we 8-10 uur op kantoor op onze stoel zitten, dan moeten we dat zitten veranderen. Dan moeten we die tijd gebruiken en bewegend zitten.” Stelt Löffler en dat wil het bedrijf bereiken met hun veelzijdige stoelen, krukken en draaistoelen. Lees hier meer over de filosofie van Löffler.

Comfortabel zitten betekent dus niet langer dat u ook echt op één plek stil moet zitten in een relaxstoel. Bekijk hier alle opties in actief zitten van Zorgdrager!

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊