DE MERKEN VAN COMFORTABEL ZITTEN

De merken waar Zorgdrager mee werkt op de comfortabel zitten afdeling komen allemaal van Nederlandse bodum en hebben al decennialang ervaring met het maken van topkwaliteit stoelen.

Zorgdrager werkt uitsluitend samen met Nederlandse fabrikanten die comfortabele én mooie stoelen leveren. Onze topfabrikanten voor comfortabel zitten zijn: Fitform, Meubelfabriek de Toekomst en Doge Collection.

Fitform

In de jaren ’80 begon Fitform met het ontwerpen van speciale, comfortabele en verstelbare seniorenstoelen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek concludeerde Fitform dat ergonomisch en verantwoord zitten individualisering en daarbij maatwerk vereist. Hierbij focussen ze op verschillende zithoogtes, zitdieptes, armleuninghoogtes, lendenondersteuning, de juiste zithoek en een hoofd- en nekondersteuning op maat gemaakt én aanpasbaar voor klanten. Hiermee was Fitform de eerste stoelproducent die aandacht besteedde aan ergonomisch verantwoord zitten en zich baseerde op wetenschappelijke resultaten. 40 jaar later is Fitform nog steeds hét merk dat zich kenmerkt door verstelbare stoelen op maat en de beste zitoplossing voor mensen die dat willen of nodig hebben.

Fitform draagt met zijn Wellness collectie, Gemak collectie en Zorg collectie veel bij aan het assortiment van Zorgdrager. Lees hier meer over de verschillende stoelen van Fitform. Meer weten over Fitform zelf? Bekijk dan hun website.

Doge Collection

Zoals mooie schoenen uit Italië komen en goede schoenen uit Brabant, komen goede stoelen van Doge uit Brabant. Doge Collection staat al meer dan 20 jaar bekend om hun ontwikkeling van aangepaste zitmeubels en hulpmiddelen. Bij deze ontwikkeling houdt Doge rekening met de mens en de vraag naar vormgeving en comfort. Alle stoelen van Doge zijn elektrisch te bedienen en volledig op maat in te stellen om de klant comfortabel én gezond te laten zitten. Doge werkt samen met verschillende partijen zoals zorgverzekeraars, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en gemeenten om zo op de hoogte te blijven van de vraag en hierop in te kunnen spelen. Meer weten over Doge?

Meubelfabriek de Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is een écht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Het bedrijf werkt nauw samen met topontwerpers om ervoor te zorgen dat de stoelen niet alleen comfortabel, maar ook mooi zijn. Zo passen de stoelen allemaal binnen de filosofie van Meubelfabriek de Toekomst: comfortabel en ergonomisch met een eigentijdse uitstraling. Lees hier meer over de topfabrikant.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊