DE MERKEN VAN MOBILITEIT

Zorgdrager is al sinds 2003 uw specialist in zitadvies en stoelen. Daarnaast kregen we ook veel vraag naar mobiliteit en daarom werken we tegenwoordig samen met Polanen voor onze mobiliteitsafdeling.

Met onze partner Polanen uit Zoetermeer weten onze klanten zich al jaren verzekerd van diezelfde kwaliteit advies als het gaat over producten zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen en zelfs elektrische steps. Polanen en Zorgdrager waren en zijn elkaars klanten vaak en graag van dienst.

Scootmobiel Polanen

Scootmobiel Polanen in Zoetermeer is een familiebedrijf gespecialiseerd in scootmobielen en andere revalidatiehulpmiddelen. U bent altijd van harte welkom in de ruime showroom in Zoetermeer, waar u een breed assortiment aan 3-, 4- en 5- wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Daarnaast kunt u bij Scootmobiel Polanen ook terecht voor accessoires, onderdelen, rollators en trapliften.

Scootmobiel Polanen onderscheidt zich met zijn unieke winkelconcept met advies, service en de verkoop van nieuwe én gebruikte scootmobielen van alle merken. Ze hebben onder andere het dealerschap van de merken Life & Mobility Solo, Excel, Vermeiren, Afikim, Sterling, Handicare, Drive, Pride, Shoprider, Invacare en Travelux die zich allemaal op hun eigen manier onderscheiden in design, comfort en kwaliteit. Altijd met CE-keurmerk. Met de deskundigheid en ervaring van Polanen by Zorgdrager is voor u de beste selectie gemaakt uit het grote aanbod scootmobielen van deze dealermerken.

Het grote pluspunt: door de samenwerking tussen Scootmobiel Polanen en Zorgdrager, oftewel Scootmobiel Polanen by Zorgdrager, kan Zorgdrager u ook nieuwe en gebruikte scootmobielen en rollators leveren van alle merken.

Bel nu gratis met ons kantoor en maak een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis of bij ons op locatie 0800-0152. Scootmobiel Polanen by Zorgdrager, uw vertrouwen waard!

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊