Op maat gemaakte ergonomische bureaustoel van Zorgdrager Delft

Wilt u een ergonomische bureaustoel kopen die precies is afgestemd op uw lichaam? Bij Zorgdrager in Delft geen standaard fabrieksmodellen, maar een goede op maat gemaakte bureaustoel. Mensen komen vanuit Zoetermeer, Rijswijk, Den Haag en Rotterdam naar onze winkel in Delft voor een goede bureaustoel.

Precies aangemeten ergonomische bureaustoel

Zorgdrager in Delft verkoopt alleen Nederlands bureaustoelen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsmerken als Fitform en Meubelfabriek de Toekomst. Al onze ergonomische bureaustoelen zijn precies op maat gemaakt. In onze werkplaats in Delft passen we de zitdiepte en zithoogte aan op uw wensen. Hier kunnen we ook reparaties uitvoeren. Onze winkel en werkplaats zijn uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag-Rijswijk-Zoetermeer en Rotterdam.

Zorgdrager in het kort

  • Duidelijk en eerlijk advies van een ervaren zitadviseur.
  • Goede ergonomische bureaustoel van Nederlands fabricaat.
  • Ook voordelige occasions in onze winkel in Delft.

Meer informatie? Neem contact op

Meer weten over de juiste ergonomische bureaustoel voor uw lichaam en gebruik? In onze showroom in Delft staan verschillende modellen opgesteld. Onze zitadviseurs helpen u graag verder. Bij verminderde mobiliteit komen ze ook bij u thuis. Bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier in.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊