Op maat gemaakte relaxfauteuil kopen in Delft

Op zoek naar een eersteklas relaxfauteuil stoelen in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Zoetermeer? De beste relaxfauteuils vindt u bij Zorgdrager in Delft.  Ook voor voordelig geprijsde occasions kunt u bij ons terecht. Uiteraard hebben we deze tweedehands relaxfauteuils in onze werkplaats in Delft helemaal nagelopen, indien nodig gereviseerd en opnieuw bekleed.

Voordelige relaxfauteuil kopen in Delft

Wij verkopen alleen elektrische fauteuils van Nederlandse fabrikanten zoals Fitform. De gebruikte relaxfauteuils in onze winkel in Delft zijn extra goedkoop en niet van nieuw te onderscheiden! Wij reviseren het onderwerk van de relaxfauteuils in de werkplaats in Delft. Ook worden de stoelen opnieuw gestoffeerd met nieuwe hoezen. Ook voor reparaties aan uw verstelbare relaxfauteuil kunt u in Delft terecht. De winkel en werkplaats zijn uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Rotterdam.

Maatwerk aangepast op uw wensen

Bij ons koopt u niet zomaar een relaxfauteuil die zo uit de fabriek komt rollen. In onze werkplaats in Delft passen wij de zitdiepte en zithoogte volledig aan op uw wensen. Dat maakt het vele zitten een stuk aangenamer. Onze slogan is dan ook: Zorgdrager. dat zit wél goed. Bovendien heeft u bij ons ruim de keus uit er veel modellen, bekleed met verschillende soorten stof en leder. Ook zijn de poten en leuningen in verschillende houtkleuren beschikbaar.

Contactgegevens Zorgdrager Delft

U kunt de relaxfauteuils komen bekijken en uitproberen in onze showroom in Delft. Onze zitadviseurs helpen u daar graag verder. Bent u niet zo mobiel, dan komen we ook bij u thuis. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊