FITFORM

Fitform staat bekend als hét merk voor ergonomische en individueel op maat gemaakte stoelen. Zorgdrager is met trots totaal-leverancier van alle Fitform collecties.

Het merk Fitform is gespecialiseerd in het leveren van ergonomische, comfortabele en verstelbare zitmeubelen op maat. Na 40 jaar is Fitform nog steeds hét merk dat zich kenmerkt door de beste zitoplossingen voor mensen die dat willen of nodig hebben. Fitform ontwerpt, ontwikkelt en produceert deze producten zelf en draagt met zijn Wellness collectie, Gemak collectie en Vario collectie veel bij aan het assortiment van Zorgdrager.

Fitform maakt voor hun stoelen gebruik van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde kennisinstituten wordt gecombineerd met de kennis en onderzoek van Fitform zelf. Zo slaagt de fabriek Wellco erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen. Ook worden alle stoelen van Fitform geleverd met 10 jaar Garantie Waarborg.

Zorgdrager Design: Fitform Wellness collectie en Gemak collectie

Iedere Fitform stoel uit de chique Zorgdrager Design collectie wordt geheel voor u op maat gemaakt. De fauteuils uit de Design collectie kunnen elektrisch worden versteld. Zitten, relaxen, rusten én indien nodig: gemakkelijk opstaan met de sta-op functie. Uniek aan de Fitform stoelen in de Zorgdrager Design collectie is de Fitform kantelverstelling. Doordat de gehele stoel, het zitkussen met rugleuning en al, naar achter kantelt, zakt u niet onderuit. Door deze eigenschappen van de stoel worden rugklachten verminderd of zelfs voorkomen. Fitform Wellness fauteuils worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen.

De Fitform-fauteuils uit de Gemak collectie beschikken altijd over een sta-op-functie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-op-stoel. Deze sta-op-functie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. Met een Zorgdrager Design Fitform-fauteuil uit de Gemak collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op anderen. De Fitform Gemak fauteuils zijn al verkrijgbaar vanaf €1.800,- (2021). De maten van een Fitform Gemak fauteuil kunnen ook worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de stoel van eigenaar verandert.

Kies voor jarenlang onbezorgd Design-comfort met een Fitform Wellness- of Gemak-stoel. Bekijk hier onze Design stoelen.

Zorgdrager Health: Fitform Vario collectie

De Fitform Vario collectie is ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben. De collectie omvat een zorgstoel in veel verschillende maten en variaties. De Fitform 570 Vario heeft bijvoorbeeld een sta-op functie om zelf makkelijk uit uw fauteuil te komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of hulpverleners. Bovendien wordt deze fauteuil op uw persoonlijke maat ingesteld: zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte en de hoogte en dikte van de lendensteun. Zo kunt u gezond en ergonomisch verantwoord zitten. Daarnaast kunnen eventuele aanpassingen meestal eenvoudig worden uitgevoerd als uw persoonlijke behoeftes veranderen.

De Zorgdrager Health Fitform Vario stoelen zijn leverbaar in verschillende zitbreedten, tot wel 97 cm. Ook kunnen de Fitform Vario stoelen worden uitgevoerd met een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties en accessoires. Vraagt een vergroeiing van de rug om een asymmetrische ondersteuning of afwijkende armleggerhoogte? Alles kan met onze Health stoelen! Vrijwel iedere zitoplossing wordt zo mogelijk. In heel specifieke situaties worden deze stoelen ook door uw zorgverzekeraar vergoed (lees hier meer daarover). Bekijk hier onze Health stoelen.

Zorgdrager is trots vaandeldrager en totaal-leverancier namens Fitform in met name Zuid-Holland. We leveren u dus alle stoelen uit de Wellness-, Gemak- en Vario-collectie! In onze ruime showroom in Delft adviseren we al meer dan 15 jaar geïnteresseerden uit heel Nederland. Breng een bezoek aan onze grote showroom en ontdek zelf welke mogelijkheden Fitform door Zorgdrager u allemaal biedt.

Bel ons nu gratis om een afspraak te maken in onze showroom of ontvang onze adviseur gewoon bij u thuis: 0800-0152.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊