Artrose

Heeft u problemen met uw heupen, uw knieën of uw rug door slijtage oftewel artrose? Bij Zorgdrager kunnen wij u helpen met de perfecte stoel op maat om de pijn te verlichten.

Scroll naar beneden

Makkelijker gaan zitten en opstaan

Bij Zorgdrager bespreken wij dagelijks lichamelijke klachten zoals artrose oftewel slijtage. Problemen met heupen en knieën: ouderdom komt met gebreken. Een van de klachten die de zitspecialisten van Zorgdrager vaak horen zijn pijn en stijfheid in het gewricht, vooral bij het opstaan. 

Uw pijnlijke gewrichten minder belast

Artrose kan ook voorkomen in andere gewrichten, bijvoorbeeld in de schouder of rug. De drukpuntbelasting op de rug neemt toe. De juist geadviseerde stoel van Zorgdrager stelt u ook in staat om de belasting van bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten tijdens het zitten te minimaliseren. Met de juiste maatvoering en de juiste materialen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van drukverlagend schuim of door op een specifieke plaats wat extra steun te bieden om te pijn te verlichten. 

Levensloopbestendige oplossing

Wanneer de mobiliteit afneemt, is het advies vaak om vooral te blijven bewegen. De realiteit is meestal echter dat het aantal uren dat u zittend doorbrengt toch toe zal nemen. De Zorgdrager zitspecialist houdt hier rekening mee. Met onze zorg- of sta-op-stoelen kunnen we zelfs na verloop van tijd de gemaakte aanpassingen evalueren en waar nodig verder aanpassen of verbeteren! 

Persoonlijk maatwerk

Niet één mens is dezelfde als een ander en dus zal het zitadvies per persoon verschillen. Er bestaat niet één ideale stoel bij klachten van slijtage door artrose of osteoporose. Daarom kijkt Zorgdrager naar uw persoonlijke behoeftes en klachten om zo de juiste stoel voor u op maat te kunnen maken.

Scroll verder naar beneden voor de video met uitleg

Zitadviseur Steef van der Kruit over goed zitten met artrose

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.