Hernia

Een uitpuilende tussenwervelschijf oftewel een klassieke rughernia of nekhernia. Zorgdrager kan daarbij van dienst zijn met een goede stoel die helpt bij de bestrijding van de pijn.

Scrol naar beneden voor meer informatie

Minder druk op uw rug tijdens het zitten

Uw Zorgdrager-stoel op maat helpt u de dag zo comfortabel mogelijk door te brengen. Veel hernia-patiënten gingen u voor. Bel nu gratis met een zitadviseur van Zorgdrager via 0800-0152 voor een eerste telefonisch advies of bekijk onze contactpagina.

Uw tussenwervelschijf is gaan uitpuilen: hernia. Een klassieke rughernia zorgt vaak voor lage rugpijn en pijn in de bil en benen. Een nekhernia zorgt daarentegen vaak voor pijn in de arm. Bij 3 op de 4 mensen zijn deze klachten tijdelijk en bent u binnen 12 weken weer hersteld. Niet iedereen herstelt echter automatisch en dan wordt de situatie ernstiger. De zorgstoelen van Zorgdrager kunnen ervoor zorgen dat u het lichaamsgewicht op zoveel mogelijk plaatsen ondersteunt.

Soms wordt de pijn van hernia zo ondraaglijk dat cliënten fysiek uitgeschakeld raken en vooral op bed blijven. Veel bedrust is echter niet bevorderlijk voor herstel. Een goede stoel van Zorgdrager kan u hiermee helpen. Onze zorgstoelen zorgen ervoor dat uw gewicht op zoveel mogelijk plaatsen ondersteund wordt. Hierbij ervaart u de druk op uw rug minimaal. Bij een nekhernia helpt Zorgdragers ‘gekanteld zitten’ met een comfortabel nekkussen en de ‘topswing’ uitvoering van onze Health-stoelen. Deze topswing, ook elektrisch bedienbaar, stelt u in staat uw nek en hoofd in een steeds veranderende hoek te ondersteunen. Op deze manier verblijft u zo comfortabel mogelijk in de woonkamer en kunt u gewoon mee blijven doen aan het dagelijks gezinsleven.

Kijk hoe Zorgdrager u van dienst kan zijn bij het bestrijden van de pijn

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.