Heupklachten

Heeft u problemen met uw heupen? Pijn? Bij Zorgdrager zien we veel mensen die last hebben van heupklachten. In veel gevallen kunnen wij iets betekenen tegen de pijn met een goede stoel op maat.

Scroll naar beneden

Uw pijnlijke heup minder belast

Rond het heupgewricht zit een een ingewikkeld netwerk van botten, pezen, spieren en honderden andere weefsels die er samen voor zorgen dat we dag in, dag uit allerlei ingewikkelde bewegingen kunnen maken. Bij heuppijn, kunnen er verschillende klachten aanwezig zijn. Niet ieder probleem is operabel, soms is alleen pijnbestrijding mogelijk. De zitadviseurs van Zorgdrager zien en spreken dagelijks cliënten met pijnlijke heupklachten door onder andere slijtage. 

Een goede Zorgdrager-stoel op maat is een beetje paracetamol en spierontspanner in één

Wij zorgen ervoor dat u op een ergonomische stoel kunt zitten met zo min mogelijk druk op de heup. Dat klinkt eenvoudig en dat is het voor ons ook. Het komt er eigenlijk op neer dat de juiste stoel u helpt bij het gebruiken van de zwaartekracht. Schuifkrachten trekken ons letterlijk van de stoel af. Wij zorgen ervoor dat u niet ván de stoel schuift, maar juist erín. Dit doen we door u de juiste maatvoering aan te bieden en een mechaniek dat u naar uw eigen wens kunt instellen. Uiteraard voorzien van de juiste schuimsoort en de fijnste stoffering. Zo zijn de eerste belangrijke stappen naar comfort gezet. Zolang wij de juiste stoel kunnen gebruiken en u de juiste maatvoering én het juiste materiaal mogen adviseren, kan ook úw heup de schuifkrachten het best aan!

Levensloopbestendige oplossing

Als we de stoel na het eerste gebruik met u evalueren en een aanpassing nog noodzakelijk is, vormt dit bij onze zorgstoelen geen enkel probleem. Met onze zorg- of sta-op-stoelen kunnen we zelfs na langere tijd de gemaakte aanpassingen evalueren en waar nodig opnieuw aanpassen. Onze zorgstoelen zijn levensloopbestendig. 

Persoonlijk maatwerk

Niet één mens is dezelfde als een ander en dus zal het zitadvies per persoon verschillen. Er bestaat niet één ideale zitoplossing bij heupklachten. Daarom kijkt Zorgdrager naar uw persoonlijke behoeftes en aandoening om zo de juiste stoel voor u op maat te kunnen maken.

Scroll verder naar beneden voor de video

Zitadviseur Steef van der Kruit over goed zitten met artrose

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.