Ischias: uitstralingspijn

Heeft u last van uitstralingspijn? Ischias? En wilt u minder pijn en stijfheid bij het opstaan en lang zitten? Een goede stoel zorgt ervoor dat de druk op uw lage rug minimaal is. Bij Zorgdrager betekenen we ook voor mensen met ischias graag iets als het gaat over een goede stoel.

Scroll naar beneden

Uw lage rug minder belast

Ischias wordt vaak veroorzaakt door het verkeerd belasten van de rug. Ischias is een zenuwpijn die niet continu aanwezig is, maar bij verschillende bewegingen kan worden opgewekt. De zenuwpijn begint in de rug en loopt via de bil door tot in uw been. Ischias is niet te opereren, maar wel behandelbaar door therapeuten. Therapeuten richten zich hierbij voornamelijk op het mobiliseren, krachtoefeningen en het aanleren van de juiste lichaamshouding.

 

Hoe kan een goede stoel helpen bij ischias?

In gevallen van uitstralingspijn helpt een goede stoel enorm bij het behouden van die juiste lichaamshouding wanneer u na gedane oefeningen mag ontspannen. Comfortabel en toch in de juiste lichaamshouding! Ontdek samen met onze zitadviseur op welke zitdiepte uw rug de minste uitstralingspijn oplevert. Van de juiste maten tot en met de keuze van speciale materialen en de zithoek. We passen de stoel volledig op u aan zodat u minder drukpuntbelasting voelt in de lage rug.

Levensloopbestendige oplossing

Juist bij klachten zoals ischias, is het fijn om te weten dat onze zorgstoelen levensloopbestendig zijn. Ze gaan lang mee en kunnen ook later weer worden aangepast. De Zorgdrager zitspecialist kan na een periode de gemaakte aanpassingen aan de stoel evalueren en verbeteren . 

Persoonlijk maatwerk

We zijn allemaal anders. Zorgdrager stoelen kunnen we precies op maat met u instellen en waar nodig weer aanpassen op basis van uw persoonlijke behoeftes. Zo profiteert u van de juiste stoel op maat bij u thuis. Wilt u meer informatie, bel dan 0800-0152.

Scroll verder naar beneden voor de video

Zitadviseur Steef van der Kruit over zitten bij stralingspijn

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.