RECO+ STOELEN

Een nieuw gebouwde sta op stoel van gebruikte materialen voor een veel lagere prijs, kan dat? Ja, bij Zorgdrager regelen wij dat voor u!

Omdat Zorgdrager alleen stoelen verkoopt van hoogwaardige kwaliteit en van topfabrikanten, garanderen we een lange levensduur, ook bij intensief gebruik, van al onze stoelen. Met name onze Fitform Vario sta op stoelen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen en materialen die perfect gebruikt kunnen worden voor nieuwe stoelen mét een lager prijsje.

Wij als Zorgdrager hebben ons als eerste geautoriseerde Fitform-dealer sinds 2003 gespecialiseerd in het ombouwen van sta op stoelen. Uw Zorgdrager RECO+ sta op stoel wordt door ons opnieuw gebouwd op een volledig door ons gereviseerd onderwerk. Uiteraard gestoffeerd met nieuwe en originele Fitform-fabrieksnieuwe hoezen. Met een RECO+ sta op stoel van Zorgdrager profiteert u van een niet van nieuw te onderscheiden aangepaste stoel met een korting van €1.200,-!

Wil u meer weten over onze RECO+ stoelen of wil u juist uw stoel kwijt of inruilen? Neem dan contact op met één van onze zitadviseurs of bekijk onze inkoop pagina.

Onze RECO+ stoelen:

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊