Relaxstoel op maat

Eersteklas relaxstoelen van Nederlandse fabricaat. Dat is wat we u bij Zorgdrager bieden. Relaxstoelen die op maat gemaakt kunnen worden en die het vele zitten een stuk aangenamer maken. Met of zonder motoren, al onze relaxstoelen zijn ergonomisch verantwoord.

Alleen het allerbeste

Veelzitters hebben veel baat bij een goede relaxstoel uitgevoerd met kantelverstelling. Op deze manier worden de schuifkrachten op het zitvlak gereduceerd tot minimaal. Hierdoor kan het lichaam ontspannen en kan u daadwerkelijk relaxen. Doordat de stoelen uitfevoerd zijn met meerdere motoren, is het gemakkelijk een fijne positie te vinden.

Met de 3 motorige relaxstoelen van Zorgdrager stelt u met de bijgeleverde bediening eenvoudig de juiste positie in. Wisselen van positie is ook erg eenvoudig, wat het vele zitten aangenaam verlicht. Zorgdrager werkt alleen met de allerbeste merken. Wij leveren relaxstoelen van De Toekomst, Fitform en Doge. Merken die net als wij kwaliteit en zitgenot van groot belang vinden.

Zorgdrager levert de volgende relaxstoelen: Twice: design gecombineerd met ultiem relaxen – Fitform Wellness 610: mooie vormgeving, écht maatwerk – Doge Trae: rustieke Scandinavische uitstraling met hoge of lage rug – Falkland Range: ergonomisch adequate hoge stoelen

Meer weten?

In onze showroom in Delft (nabij Den Haag) kunt u de relaxstoelen zelf proberen. Bent u wat minder mobiel, dan komen we graag bij u thuis.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊