fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie
Terug
Twice 006

De Twice 006 relaxfauteuil onderscheidt zich ten opzichte van andere relaxstoelen door het technisch hoogstaande relax/kantel-mechanisme. Dit mechanisme zorgt voor een optimale drukverdeling op zitvlak en rugleuning. Hierdoor kunt u een ontspannen houding aannemen.

De Twice 006 relaxstoel wordt standaard geleverd met drie motoren; 1 motor voor de rugleuning en twee motoren voor de gecombineerde kantel/voetenbank-functie. De relaxstoel is standaard uitgevoerd met een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer door de kamer loopt. De design bedieningstoetsen zijn opgenomen in de rechter armleuning (vanuit zit).

De rugleuning van de Twice 006 is standaard voorzien van een topswing (nekknik). Het hoofd kan in kanteling comfortabel ondersteund worden zonder dat er een los nekkussen noodzakelijk is.

De Twice 006 is gedeelte op maat leverbaar. Hieruit wordt beredeneerd vanuit de medium (standaard) uitvoering, deze heeft een zitdiepte van 51 cm. en een zithoogte van 43 cm. Indien gewenst kan de stoel geleverd worden met een lage zithoogte (- 2 cm) en een kortere zitdiepte (- 2 cm.) De stoel kan ook geleverd worden met een hogere zithoogte (+2 cm.) en een grotere zitdiepte (+2 cm.)

De Twice 006 is leverbaar in diverse stofsoorten en in een groot aanbod lederkwaliteiten. Daarnaast kan deze relaxstoel geleverd worden met diverse poten.