REPARATIE VAN STA OP STOELEN

Wanneer uw stoel kapot is, heeft u een acuut probleem wat u snel opgelost wilt hebben. Misschien kan Zorgdrager snel iets voor u betekenen!

Wij gaan er bij Zorgdrager van uit dat u jarenlang kan genieten van uw comfortabele sta op stoel. Is uw sta op stoel toch kapot gegaan of heeft uw sta op stoel een aanpassing nodig? Bij Zorgdrager kunnen onze zitspecialisten uw stoel repareren of aanpassen. Veel elektrisch verstelbare stoelen lopen gebruikssporen op. Door dynamisch gebruik of technische gebreken kunnen er defecten aan een sta op stoel ontstaan. Waar de reguliere meubelbranche liever een nieuwe stoel verkoopt na de fabrieksgarantie, helpt Zorgdrager graag bij het repareren van stoelen die verder nog goed functioneren.

10 jaar servicewaarborg bij Zorgdrager
Vanuit Zorgdrager bieden wij 10 jaar servicewaarborg aan voor onze Fitform stoelen. Heeft uw stoel een defect binnen vijf jaar? Dan bieden we daar garantie op. Is uw garantietermijn van vijf jaar verstreken? Ook dan kunt u nog steeds bij ons terecht voor service, advies en reparatie van uw sta op stoel. In sommige gevallen is het gunstiger om uw kapotte sta op stoel in te ruilen voor een nieuwe stoel die beter aansluit bij uw huidige situatie en behoeftes. In dat geval kunt u uw oude sta op stoel ook bij ons inruilen voor een aardig bedrag. Wilt u weten wat uw opties zijn? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen uw huidige sta op stoel, bespreken de opties en geven u vrijblijvend advies. Bel ons meteen voor een afspraak.

Defecte sta op stoel via de zorgverzekering
Sta op stoelen die aan u verstrekt zijn door de zorgverzekeraar, zijn in veel gevallen uw eigendom geworden: u bent zelf verantwoordelijk voor reparatie. Zorgdrager kan u bij defecten aan deze stoelen meestal goed van dienst zijn omdat het hier bijna altijd gaat om stoelen van Nederlandse fabrieken waar wij aan verbonden zijn. Zorgdrager kan deze stoelen ook reviseren en opnieuw bekleden.

Defecte sta op stoel via een woonwinkel
Bij een defect aan een stoel die u heeft aangeschaft bij een reguliere woonwinkel en die buiten de garantie valt, heeft u vaak een moeilijker probleem. Fabrikanten bevinden zich vaak buiten uw en ons bereik en het nabestellen van onderdelen is vaak lastig. Wanneer het probleem van mechanische aard is, bijvoorbeeld afgebroken onderdelen door overbelasting, kunnen wij wellicht wel helpen.

Reparatie in de werkplaats of aan huis
Na vaststelling van het probleem, wil Zorgdrager u zo snel mogelijk van dienst zijn. Afhankelijk van het defect kan een reparatie vrij snel uitgevoerd worden. In de eigen werkplaats van Zorgdrager voeren onze medewerkers, met meer dan 15 jaar ervaring, revisies, reparaties en aanpassingen uit in eigen beheer. Daarnaast kunnen we ook langskomen bij u aan huis voor reparaties en repareren we wat er ter plekke mogelijk is. Indien de reparatie niet direct kan worden uitgevoerd, kunt u ook gebruik maken van een huurstoel via Zorgdrager.

In het geval van een defect kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de opties met ons te bespreken.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊