fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Uw defecte sta-op-stoel ooit geleverd via uw zorgverzekering?

Sta-op-stoelen die ooit aan u door de zorgverzekeraar verstrekt zijn, zijn in veel gevallen uw eigendom geworden. Recht op verstrekking van een nieuwe sta-op-stoel bestaat dan binnen wet- en regelgeving niet meer. Voor reparatie bent u zelf verantwoordelijk. Zorgdrager kan bij defecten aan deze stoelen meestal goed van dienst zijn omdat het hier bijna altijd gaat om stoelen van Nederlandse fabrieken waar wij aan gelieerd zijn. Zorgdrager kan deze stoelen ook reviseren en opnieuw bekleden. Toch een nieuwe kopen? Uw oude sta-op-stoel brengt bij ons vaak nog een aardig bedrag aan inruil op.

Uw defecte stoel uit de woonwinkel?

Bij defecten aan in de reguliere woonwinkel gekochte stoelen die buiten de garantie vallen heeft u vaak een moeilijker oplosbaar probleem. Fabrikanten bevinden zich meestal buiten uw en ons bereikbaar en het na-bestellen van, met name electronica, is meestal onmogelijk. Wanneer het probleem van mechanische aard is, denk hierbij aan door overbelasting afgebroken onderdelen, kunnen wij wellicht wel iets betekenen.

Belt u ons met zoveel mogelijk informatie

Neemt u in alle gevallen eerst telefonisch contact op met ons om te bespreken welke aanpak het euvel verlangt. Probeert u zoveel mogelijk informatie, zoals o.a. factuurgegevens, leverancier, de leeftijd van de stoel en de mogelijke oorzaak van het defect te verzamelen voordat u ons belt.