Seniorenstoel – eenvoudig opstaan en gaan zitten

Als u wat ouder wordt kan het opstaan uit een gewone stoel wat lastiger worden. Bij Zorgdrager geven we u graag onderbouwd advies over de meerwaarde van een stoel met sta-op ondersteuning. Een seniorenstoel die op een natuurlijke manier kantelt waardoor u gemakkelijker opstaat.

Ergonomie

Als u veel zit of wat ouder wordt, is een stoel die uw lichaam op de juiste wijze ondersteunt en ontlast een welkome aanvulling. Senioren stoelen van Zorgdrager worden op maat ingesteld en kunnen met één druk op de knop veranderd worden van zitpositie naar opstaan. Al onze senioren stoelen zijn ergonomisch verantwoord en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zorgdrager werkt ook samen met ergotherapeuten voor het behalen van het meest optimale resultaat.

Dat een senioren stoel niet altijd fabrieksnieuw hoeft te zijn, tonen we bij Zorgdrager wel aan. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor nieuwe senioren stoelen, maar ook voor occasion sta-op-stoelen. Ze zijn door onze deskundige medewerkers in onze eigen werkplaats volledig gereviseerd en van nieuwe bekleding voorzien. Zo geniet u voor minder geld van een top occasion senioren stoel. De occasions worden standaard geleverd met 12 maanden garantie.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de verschillende senioren stoelen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom alwaar al onze senioren stoelen netjes voor u uitgestald staan.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊