Sta op stoel kopen? Zorgdrager adviseert

Wilt u een sta op stoel kopen, maar weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Bij Zorgdrager helpen we u graag om de juiste keuze te maken. Onze zitadviseurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten en wat de mogelijkheden zijn de verschillende stoelen zijn. Zo wordt er goed gekeken naar uw lichaamsbouw en de daarbij passende stoel.

Ervaar het zelf

Dat u bij ons een ergonomisch verantwoorde sta op stoel kunt kopen is een feit. In onze showroom hebben we een grote diversiteit aan modellen, deze kunt u uitgebreid uitproberen voordat u een aankoop doet. Wilt u uiteindelijk een sta op stoel kopen? Onze adviseurs meten alles voor u op en zorgen dat de stoel perfect bij u past. Mocht er op korte termijn een stoel nodig zijn, levert Zorgdrager ook huurstoelen. Zo is de levertijd van een fabrieksnieuw model te overbruggen en zit u binnen enkele dagen op een goede stoel, die ook voor u op maat gemaakt is.

Bent u wat minder mobiel, maar wilt u wel een sta op stoel kopen? Onze zitadviseurs komen in dat geval ook aan huis en zorgen voor een stoel op maat. Bel of mail direct voor het maken van een afspraak.

Onze merken

Zorgdrager werkt alleen met Nederlandse merken die bewezen hebben topkwaliteit te leveren. U kunt bij ons sta op stoelen kopen van de volgende gerenommeerde merken: Fitform (Zorg collectie), Fitform (Wellness collectie) en Doge. Bezoek onze showroom in Delft (nabij Den Haag) of laat u door ons adviseren.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊