fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

 

Relaxstoelen

foto-site-relaxstoelenOnze relaxstoelen zijn uitgebreid verstelbaar. Bovendien zijn erg veel verschillende modellen leverbaar, zodat er altijd een stoel is die goed in uw interieur past én lekker zit. De stoelen zijn buitengewoon comfortabel en ergonomisch verantwoord. Ze geven steun precies daar waar u het nodig heeft. U zult merken dat u uitgerust weer opstaat uit uw relaxstoel.

Relaxstoelen bekijken

 

 

 


 

Sta-op-stoelen

foto-site-sta-op-stoelenZorgdrager levert Nederlands fabricaat sta-op-stoelen: Fitform, De Toekomst en Doge Collection. Wij zijn goed in het geven van een deskundig advies in elke situatie.

Elke stoel wordt specifiek voor u op maat aangemeten en op maat gemaakt. En wij leveren wij razendsnel als het moet.

Sta-op-stoelen bekijken

 

 

 


 

Cash & Carry

foto-site-cash-en-carryOok voor een budget-oplossing kunt u bij Zorgdrager terecht. In onze Cash & Carry-afdeling vindt u aantrekkelijk aanbod. Eerder gebruikte stoelen die door ons zijn nagekeken en tegen een zacht prijsje vandaag nog van u kunnen zijn. Komt dat zien..

Cash & Carry stoelen bekijken

 

 

 


Reco+

dsc00857Een Reco+ sta-op-stoel is een door ons nieuw gebouwde Fitform vario 570.  Het frame wordt door onze monteurs volledig gereviseerd in eigen werkplaats. Voorzien van een nieuw zitkussen, fabrieksnieuwe bekleding en een nieuw bedieningskastje koopt u gewoon een nieuwe top-sta-op-stoel! Aan huis op maat gemaakt in de bekleding van uw keus. Met garantie geleverd. Een Zorgdrager Reco+ is geen tweedehandsje maar een A1-topproduct. Voordeel van €1200.-!

Reco+ stoelen bekijken

 

 

 


 

Outlet

Ook voor Outlet stoelen kunt u bij Zorgdrager terecht. In onze Outlet-afdeling vindt u aantrekkelijk aanbod. Niet eerder gebruikte stoelen met een flinke korting en garantie!

Outlet bekijken