fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Een écht goed advies

Met tweedehands sta-op-stoel van Zorgdrager weet u zich nog steeds heel goed geholpen. Ook wanneer het budget minder groot is, vinden wij de het van groot belang dat u goed geïnformeerd wordt. Iedereen die een sta-op-stoel nodig heeft, verdient een goed advies. Onze zitadviseurs hebben verstand van zitten, veel voorkomende zitproblemen én de passende oplossing.

Een écht schone tweedehands stoel

stoomreinigen stoel-duofotoTweedehands stoelen van Zorgdrager die nog een nieuw leven gegund zijn worden met onze TCE C35 Stoomextractiestofzuiger onder de hoge druk (9 bar) gereinigd op 180 graden Celsius. Daarmee wordt uw stoel volgens de wettelijke HACCP normering écht gereinigd. Het geheim van reinigen met stoom is gebaseerd op een eenvoudig principe: de krachtige combinatie van druk, temperatuur en snelheid. De droge, hete condens desinfecteert; het doodt alle bacteriën. De meeste leveranciers van tweedehands stoelen in Nederland zijn niet in staat hun aanbod écht gereinigd aan te bieden. De natte lap en de gewone stofzuiger verbloemen veel, maar of het werkelijk schoon is, geven wij u te raden.

Een écht goede tweedehands stoel

Fitform en Doge staan garant voor goed zitcomfort. De door hen geleverde kantelmechanieken kennen zijn gelijke niet in de woonwereld. Zorgdrager levert u tegen sterk gereduceerd tarief nog altijd deze degelijke, Nederlandse kwaliteit.

In de afdeling tweedehands hebben wij altijd een ruime sortering stoelen beschikbaar die heel voordelig geleverd kunnen worden. Stoelen met een krasje, plekje of deukje. Vandaag nog van u! De voorraad verandert snel van samenstelling. Kom vandaag nog naar de showroom en zie zelf of er iets bij staat voor u..