TWEEDEHANDS STA OP STOELEN

Het aanschaffen van een tweedehands sta op stoelen gaat gepaard met risico’s. Bij Zorgdrager zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Bent u op zoek naar een goede én betaalbare sta op stoel? Ook dan heeft Zorgdrager een breed aanbod van tweedehands sta op stoelen. Zorgdrager verkoopt occasions sta op stoelen van topkwaliteit van Nederlandse kwaliteitsmerken zoals Fitform, Doge Collection en Meubelfabriek de Toekomst.

Goedkope sta op stoelen van topkwaliteit
In onze werkplaats zorgen we ervoor dat ook alle tweedehands sta op stoelen zo goed zijn als fabrieksnieuwe sta op stoelen. We zorgen voor een complete revisie en reiniging en eventueel bekleden we de occasion sta op stoelen opnieuw. Onze gebruikte sta op stoelen voldoen aan alle kwaliteitseisen én worden geleverd met garantie: net als onze nieuwe stoelen.

Tweedehands stoel proberen?
Dat een tweedehands sta op stoel net zo goed zit als een nieuwe, willen we u graag laten ervaren. Onze occasions staan klaar in onze showroom in Delft om door u getest te worden. Is zelf langskomen niet mogelijk? Hieronder vindt u de direct beschikbare voorraad. Deze stoelen kunnen allemaal vandaag nog van u zijn en bij u thuis speciaal voor u op maat gemaakt worden. Maak meteen een afspraak via onze contactpagina.

Onze tweedehands stoelen:

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊