Voordelige 2e hands sta-op-stoel

Ook voor wie op zoek is naar een goede, maar betaalbare sta-op-stoel, heeft Zorgdrager een breed aanbod. Nederlandse Kwaliteitsmerken zoals Fitform en Doge maken deel uit van het assortiment en zorgen ervoor dat we u altijd een stoel van topkwaliteit kunnen leveren. Zorgdrager is leverancier van zowel nieuwe, als 2e hands sta-op-stoelen. Dezelfde goede kwaliteit, maar onze A1 top 2e hands occasions zijn nog net een stukje voordeliger.

Deskundigheid

Bij Zorgdrager beschikken we over een ruime ervaring en een brede kennis op het gebied van zitten en opstaan. Onze zitadviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende sta-op-stoelen en de diverse mogelijkheden die er zijn. In onze eigen werkplaats zorgen we ervoor dat een 2e hands sta-op-stoel net zo goed is als een fabrieksnieuwe sta-op-stoel. Eventueel bekleden we de occasion opnieuw, maar zeker is dat hij volledig gereviseerd is. Wij verzekeren u bij aankoop van een 2e hands sta-op-stoel dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet en bieden ook garantie op de stoel.

Ervaar het zelf

Dat een 2e hands sta-op-stoel net zo goed zit als een nieuwe, wilt u natuurlijk zelf ervaren. In onze showroom in Delft (nabij Den Haag) staan onze A1 top-occasions voor u klaar om getest te worden. Is zelf langskomen niet mogelijk? Zorgdrager komt ook aan huis met een nieuwe of 2e hands sta-op-stoel.

Voor vragen over 2e hands sta-op-stoelen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊