ZORGDRAGER: THE MISSION IN ONE WORD

Al tijdens de start van Zorgdrager in 2003 waren onze doelen
bekend: gemak vergroten, comfort bieden, pijn wegnemen en
service bieden als het gaat over stoelen.

Goed op je plek zijn is essentieel. Juist op een stoel. De eerste paar klanten in 2003 van Steef van Delft konden al ervaren wat al onze klanten vandaag de dag nog altijd beleven: met aandacht geholpen worden bij de aanschaf van een stoel. Zeker in de beginjaren leerden we veel door intensieve samenwerking met professionals uit zorg én techniek. Zowel de kennis van fysio- en ergotherapeuten, maar ook de ervaring van servicemonteurs bleek enorm waardevol. Hierdoor raakten wij  steeds meer ervaren in veel voorkomende zitproblemen en de motoriek en mechanica van stoelen. We leerden steeds beter werken met zowel mensen als met stoelen: met het fysiek én de techniek.

Vandaag de dag dienen wij bij Zorgdrager als trots leverancier voor Fitform, maar ook voor andere Nederlandse kwaliteitsmerken zoals Meubelfabriek de Toekomst, Doge Collection en Hennekes. Met een bijna ouderwetse opvatting over zakelijke normen en waarden, dragen wij dagelijks persoonlijk bij aan het verhogen van het comfort van onze gewaardeerde klanten.

Er bestaat in ons werk geen groter plezier dan pijn wegnemen, comfort bieden en gemak vergroten. Mensen helpen en de klant ouderwets van dienst zijn. Overdags helpen we u met actief zitten in eigen huis aan tafel, het bureau of in de keuken; en ’s-avonds comfortabel zitten op uw stoel op maat met onze health en design stoelen. Veilig bewegen van A naar B? We vertellen u graag alles over scootmobielen, rollators op onze mobiliteitsafdeling! Onze zitadviseurs hebben met decennia ervaring genoeg bagage als het gaat om complexe medische problematiek en toch leren we nog iedere dag er iets bij.

Een defecte stoel? Onze monteurs worden enthousiast van weer een technische uitdaging. Alles voor uw glimlach. Het milieu: de in onze eigen werkplaats gebouwde en verbouwde RECO+-stoelen en tweedehands stoelen hebben door de jaren heen enorm bijgedragen aan verantwoord hergebruik van degelijke materialen.

Hoe dan ook: ook vandaag staat Zorgdrager nog altijd voor de beste kwaliteit en de beste service tegen de beste prijs. Beloofd!

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊