ZENUW- EN SPIERAANDOENINGEN

Zenuw- en spierziekten zijn vaak chronisch en niet te genezen. Een goede stoel van de Health afdeling van Zorgdrager kan patiënten helpen om de pijn te bestrijden en mobiliteit te behouden.

Bij zenuw- en spierziekten denken we vaak aan ALS en MS, maar in totaal zijn er meer dan 600 verschillende spierziekten bekend. De lijst houdt dus niet op bij ALS, MS, (poly)neuropathie, FSHD, IBM, PSMA. Duchenne, Pompe, en SMA. De klachten en symptomen verschillen enorm en komen voor bij jongere en oudere mensen, maar meestal ervaart men toch ingrijpende, langzaam of sneller, afnemende mobiliteit.

Veel zenuw- en spierziekten brengen pijn en uitval van functies met zich mee. De meeste ziekten zijn echter chronisch waarbij dus geen genezing mogelijk is. Daarom zijn behandelingen er vooral op gericht om de klachten te bestrijden. Over het algemeen zal men daarom ook steeds meer een beroep doen op een goede stoel. Dit om goed op te zitten, maar ook om zo lang mogelijk tot stand te kunnen (blijven) komen en de pijn te bestrijden. Wanneer de balans van de romp bijvoorbeeld verstoord raakt, heeft een cliënt veel baat bij een stoel die zijwaarts, individueel aangepast, ondersteunt.

Met de Health-stoelen van Zorgdrager zijn we het best in staat om u op lange termijn comfortabel en minder afhankelijk te houden. Omdat geen mens hetzelfde is, willen we vooral persoonlijk een degelijk advies geven. Als eerste stap zou u ons alvast kunnen bellen voor meer informatie: 0800-0152. Tot zo!

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊