fbpx
Webshop
Bel voor vrijblijvende informatie

Test dsa adsdsa d dwq wq

Veel gestelde vragen

Hoe snel kan Zorgdrager een fauteuil leveren?

Dat hangt af van uw situatie en wensen. Voor sta-op stoelen die wij bij u thuis op maat kunnen maken geldt dat wij dat in een paar kleuren uitgevoerd, zeer snel, soms nog dezelfde dag, kunnen komen doen.

Wanneer u een speciaal voor u in de fabriek vervaardigde fauteuil bij ons bestelt, lenen wij u, indien gewenst, graag snel een tijdelijke stoel!

Kan ik een stoel testen?

Bij ons:  In onze showroom staan veel modellen in veel maten opgesteld. Hier kunt u samen met de adviseur een goed idee krijgen in welke fauteuil uw lichaam zich het meest op zijn gemak voelt. U bent hier ook van harte welkom om een stoel urenlang te testen; neemt u een goed boek mee, dan zorgen wij voor iets te drinken..

Bij u:  Stoelen uit de vario-lijn van Fitform en de modulair-lijn van Doge kunnen wij in voorkomende gevallen zoals ernstige zitproblematiek, in samenspraak met een ergotherapeut, bij u thuis een aantal dagen op proef plaatsen. In de regio Delft-Oostland-Westland kostenloos. Buiten dit gebied verlenen wij deze service ook, maar niet altijd zonder kosten.

Komt Zorgdrager ook aan huis?

In onze showroom treft u een breed assortiment fauteuils in verschillende maatvoering en stoffering aan. Zo kunnen we met u de vele mogelijkheden doornemen en direct op eenvoudige wijze laten voelen wat goed zitten betekent.

Bij verminderde mobiliteit komen we echter ook graag bij u aan huis voor een passing, maar dan hebben we uiteraard niet de beschikking over ons scala aan voorbeelden.
Dus om redenen van kwaliteit graag bij ons, maar indien gewenst ook bij u.

Vergoedt mijn zorgverzekering mijn sta-op stoel?

Indien men uitsluitend een sta-op probleem heeft, bestaat er geen aanspraak op het verkrijgen van een sta-op stoel.

Indien er sprake is van een sta-op probleem gecombineerd met zitproblemen die niet in een standaardstoel op te vangen zijn (b.v. decubitus of beperkte rompbalans), dan valt de sta-op stoel met extra aanpassingen wel onder de regeling hulpmiddelen. Indien er geen sta-op probleem is, maar de cliënt niet geholpen kan worden met een gewone stoel of standaard sta-op stoel, dan komt de individueel aangepaste stoel ook voor verstrekking in aanmerking.  In de praktijk betekent het dat, indien er een gecombineerd zitprobleem is, de Aan Functiebeperking Aangepaste Stoel verstrekt moet worden.

Voor een individueel advies op maat belt u ons even..

Waarin onderscheidt Zorgdrager zich?

Een Zorgdrager-stoel is de uitkomst van het samenspel dat u en onze adviseur aangaan. Uw zitvraag vullen wij aan met onze expertise en gezamenlijk komen we tot een degelijk product..

 • Zorgdrager heeft een eigen werkplaats.
 • Zorgdrager verkoopt geen fratsen.
 • Zorgdrager werkt graag samen met (para)medici.
 • Zorgdrager verkoopt Nederlands product.
 • Zorgdrager is, ook na aanschaf, servicegericht.
 • Zorgdrager doet niet aan push-verkoop.
 • Zorgdrager werkt voor zorgverzekeraars.
 • Zorgdrager heeft verstand van zitten.
 • Zorgdrager wordt u geadviseerd door ergotherapeuten.
 • Zorgdrager levert desgewenst snel én toch adequaat.

Wat bedoelt men met maatvoering?

Wanneer we het over de zitmaten van een stoel hebben, spreken we voornamelijk over

 • de zitbreedte: de breedte van het zitkussen
 • de zitdiepte:  de lengte van het zitkussen van de knieholte tot de rugleuning
 • de zithoogte:  gemeten van de vloer tot de bovenkant van het zitkussen
 • de armleggerhoogte:  van de bovenkant van de zitting tot de bovenkant van de armlegger

Wat bedoelt Zorgdrager met de Beste Prijs?

De prijs/kwaliteit verhouding. Zorgdrager levert bijvoorbeeld al meer dan tien jaar (!) occasion sta-op-stoelen van alleen de allerbeste Nederlandse merken. Deze stoelen worden met gebruikte materialen én in de fabriek bestelde materialen opgebouwd en u geleverd als was het een volledig nieuwe stoel. Voor half geld. Dat bedoelt Zorgdrager, bijvoorbeeld, met de beste prijs.

Wat bedoelt Zorgdrager met de Beste Service?

Méér dan tevreden klanten (Delighted Customers). Wij doen onze uiterste best de verwachtingen van iedere klant te overtreffen. Een degelijk consult/zitadvies en adequate levering met een geduldige gebruiksinstructie. Ook na verloop van garantie nog bereid te helpen. Geen push-verkoop.

Wat bedoelt Zorgdrager met het Beste Product?

De juiste stoel. Omdat wij bijvoorbeeld werken met de modulair-lijn van Doge en de Vario-lijn van Fitform (aangeraden door de Nederlandse Vereniging Van Rugpatienten ‘De Wervelkolom’!) kunnen wij u praktisch altijd het juiste product bieden. Deze stoelen maken wij waar u bij bent op maat. Bij ons of bij u.
Maar het ideale van deze producten zit hem in het feit dat eerder ingestelde zitmaten nog eens aangepast kunnen worden. Dus wilt u na verloop van tijd de zitdiepte toch nog wat groter of kleiner dan is dat technisch mogelijk. Ook design-fijnproevers kunnen bij ons terecht voor een ergonomisch verantwoorde fauteuil. De Wellness-serie van Fitform en Multisit van Doge zijn in vele uitvoeringen leverbaar.
Voor sommige oudere mensen is de bediening van een uitgebreide comfort-stoel te ingewikkeld, maar is goed zitten en opstaan des te meer van belang: Voor hen is een eenvoudig bedienbare 1-motorige stoel een fijne oplossing. Wij begeleiden u graag naar de juiste keuze; dat bedoelt Zorgdrager met het Beste Product!

Wat kosten de stoelen bij Zorgdrager?

Even kort door de bocht: Rekent u voor een nieuwe, op maat gemaakte relaxstoel van Nederlands fabricaat met 1 motor inclusief sta-op-hulp € 1.698.-  In sommige gevallen is een een 1-motorige stoel adequaat genoeg; deze zijn vanzelfsprekend aanzienlijk goedkoper. Vaak is een 3-motorige stoel een ergonomisch betere keuze. Voor € 300.- extra beschikt uw stoel over die drie motoren.

Zorgdrager’s Reco+ stoelen  zijn niet alleen kwalitatief, maar ook prijstechnisch reuze-interessant!  Deze worden in onze eigen werkplaats als nieuw voor u gebouwd. Voor de helft van het geld dat een nieuwe zou moeten kosten beschikt u over een onder garantie geleverde, originele, Fitform vario 570.

Onze Outletstoelen zijn stoelen met showroomervaring of zijn stoelen die niet afgenomen werden na de oorspronkelijke bestelling. Uw voordeel al snel €1.000,-

Iedere zitvraag dient specifiek besproken om te komen tot een goed advies; ook wanneer budget het grootste pijnpunt is willen wij u van dienst zijn; in onze Cash & Carry afdeling vindt u vanaf €900,- vandaag direct een sta-op-stoel!