Zorgdrager staopstoelen, hoogwaardige kwaliteit

Gemakkelijker uit uw stoel komen? Met een staopstoel van Zorgdrager lukt het zeker. Ons aanbod van eersteklas staopstoelen van Nederlandse fabricaat, maakt dat u bij ons zeker bent van kwaliteit en garantie. Hoog kwalitatieve staopstoelen die ook nog eens volledig aan uw behoefte worden aangepast.

Maatwerk

Staopstoelen helpen u eenvoudiger opstaan, doordat ze voorzien zijn van een uniek opsta-mechaniek. De gehele stoel wordt eerst opgetild en kantelt langzaam naar voren. Op deze manier wordt u echt geholpen met opstaan en schuift u niet uit de stoel, een echte natuurlijke opsta-beweging. De staopstoelen worden volledig op maat gemaakt en een aantal modellen zijn achteraf ook aanpasbaar en zorgen mede hierdoor voor een langdurig ergonomisch verantwoorde zit, ook als uw situatie verandert.

Staopstoelen van Zorgdrager zijn leverbaar in veel uitvoeringen, diverse bekledingsmogelijkheden (zowel leder als stof) zodat deze geheel passen bij uw interieur.

Meer informatie

U vindt de staopstoelen in onze showroom in Delft (nabij Den Haag). Onze zitadviseurs helpen u daar graag verder. Eventueel komen we ook bij u thuis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons telefonisch of met het contactformulier bereiken.

0800-0152

BEL ONZE ZITADVISEUR

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs
voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen we je helpen? 😊