Zorgdrager voor het beste zitadvies

Bent u toe aan een design stoel die ook goed zit? Of krijgt u moeite met opstaan of zitten? Bij Zorgdrager krijgt u het beste zitadvies voor de perfecte stoel.

Scroll naar beneden voor de video

Waarom is goed zitadvies belangrijk?

Goed zitten en makkelijk opstaan zijn belangrijk. Zorgdrager kan u daar heel goed over informeren. 

Gezond zitten

Veel van onze klanten kiezen voor goed zitadvies zodat ze langer gezond zitten en problemen voorkomen. Een stoel op maat zorgt voor een fijne, goede zithouding. Het oog wil ook wat. De stoelen van Zorgdrager hebben als belangrijke eigenschap dat ze qua design en styling een aanwinst zijn voor uw interieur. Onze Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak zodat u stijlvol en nog lang gezond kunt zitten. 

Al 20 jaar deskundig advies

Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al 20 jaar! Wij zorgen voor het beste zitadvies met een stoel op maat voor in uw woonkamer, eetkamer of werkkamer. Bij Zorgdrager ontdekt u wat comfortabel zitten echt betekent. In vier stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis.

Als zitten en opstaan lastiger wordt

Met de jaren komen ook de klachten. Zitten en opstaan kan dan moeilijker gaan. Voor onze Zorgdrager zitadviseur is uw gezondheid het belangrijkst. Veel van onze cliënten worden dagelijks geconfronteerd met lichte tot ernstige gezondheidsklachten. Dat kan variëren van stijfheid en moeite met opstaan, tot en met artrose, hernia of ernstige rugklachten. Wanneer u noodgedwongen veel meer uren zittend doorbrengt dan u zou willen, is een goed individueel advies echt een must. Het is hierbij cruciaal dat u ergonomisch en comfortabel zit en hier kunnen onze zitexperts bij helpen. Wilt u zitadvies? Bel dan gratis 0800-0152.

Echt zitadvies mogen geven. Daarom vinden wij ons werk leuk:

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Riekie, Ede
Riekie, EdeMet name de juiste houding was heel belangrijk.
Lees verder
We zijn op een zeer correcte en prettige manier geholpen en geadviseerd bij het aanschaffen van de juiste relaxstoel voor mijn moeder. Met name de juiste houding was heel belangrijk voor haar. De Zorgdrager zitadviseurs zijn zeker aan te raden bij familie en kennissen.
Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.