Reparatie van uw sta op stoel

Wanneer uw sta-op-stoel kapot is, heeft u een acuut probleem wat u snel opgelost wilt hebben. Misschien kan Zorgdrager snel iets voor u betekenen!

Scroll naar beneden

Zorgdrager repareert graag Fitform-stoelen die verder nog goed functioneren.

Wij gaan er bij Zorgdrager van uit dat u jarenlang kunt genieten van uw comfortabele sta op stoel. Is uw sta op stoel toch kapot gegaan of heeft uw sta op stoel een aanpassing nodig? Bij Zorgdrager in Delft kunnen onze zitspecialisten uw stoel repareren of aanpassen. Veel elektrisch verstelbare stoelen lopen gebruikssporen op. Door dynamisch gebruik of technische gebreken kunnen er defecten aan een sta op stoel ontstaan. Waar de reguliere meubelbranche liever een nieuwe stoel verkoopt na de fabrieksgarantie, helpt Zorgdrager graag bij het repareren van stoelen die verder nog goed functioneren.

10 jaar
servicewaarborg bij Zorgdrager

Vanuit Zorgdrager bieden wij 10 jaar servicewaarborg aan voor onze Fitform stoelen. Heeft uw stoel een defect binnen vijf jaar? Dan bieden we daar garantie op. Is uw garantietermijn van vijf jaar verstreken? Ook dan kunt u nog steeds bij ons terecht voor service, advies en reparatie van uw sta op stoel. In sommige gevallen is het gunstiger om uw kapotte sta op stoel in te ruilen voor een nieuwe stoel die beter aansluit bij uw huidige situatie en behoeftes. In dat geval kunt u uw oude sta op stoel ook bij ons inruilen voor een aardig bedrag. Wilt u weten wat uw opties zijn? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800-0152. We bekijken samen uw huidige sta op stoel, bespreken de opties en geven u vrijblijvend advies. Bel ons meteen voor een afspraak.

Defecte sta op stoel
via de zorgverzekering

Sta op stoelen die aan u verstrekt zijn door de zorgverzekeraar, zijn in veel gevallen uw eigendom geworden: u bent zelf verantwoordelijk voor reparatie. Zorgdrager kan u bij defecten aan deze stoelen meestal goed van dienst zijn omdat het hier bijna altijd gaat om stoelen van Nederlandse fabrieken waar wij aan verbonden zijn. Zorgdrager kan deze stoelen ook reviseren en opnieuw bekleden.

Scroll verder naar beneden voor de video

Defecte sta op stoel via een woonwinkel

Bij een defect aan een stoel die u heeft aangeschaft bij een reguliere woonwinkel en die buiten de garantie valt, heeft u vaak een moeilijker probleem. Fabrikanten bevinden zich vaak buiten uw en ons bereik en het nabestellen van onderdelen is vaak lastig. 

Reparatie in de werkplaats of aan huis

Na vaststelling van het probleem, wil Zorgdrager u zo snel mogelijk van dienst zijn. Afhankelijk van het defect kan een reparatie vrij snel uitgevoerd worden. In de eigen werkplaats van Zorgdrager voeren onze medewerkers, met 20 jaar ervaring, revisies, reparaties en aanpassingen uit in eigen beheer. Daarnaast kunnen we ook in heel Zuid-Holland bij u aan huis langskomen voor reparaties en repareren we wat er ter plekke mogelijk is. Indien de reparatie niet direct kan worden uitgevoerd, kunt u wellicht gebruik maken van een tijdelijke huurstoel via Zorgdrager.

Scroll verder naar beneden voor de video

Ons devies: repareren als de stoel verder nog goed is!

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.