Zitoplossingen voor chronisch zieken

Heeft uw cliënt moeite met langdurig zitten, met opstaan, last van pijn? Voor elk zitprobleem is er een oplossing! Zorgdrager Delft denkt graag met uw cliënt en met u mee. We hebben jarenlange ervaring met zitoplossingen voor chronisch zieken.

Zitklachten bij een chronische aandoening?
Zorgdrager denkt mee.

Veel ergotherapeuten en andere zorgprofessionals verwijzen hun cliënten met een chronische aandoening door naar Zorgdrager uit Delft. Zij hebben ervaren dat onze zitexperts goed meedenken en hun cliënten uitstekend helpen. Zorgdrager helpt graag bij het uitzoeken van een goede stoel voor mensen met uiteenlopende aandoeningen met de EVV’er, persoonlijk begeleider, fysiotherapeut of ergotherapeut. 

Hieronder treft u een overzicht aan van aandoeningen waarbij een goede zitoplossing onontbeerlijk is.

Artrose en reuma

Artrose: chronische problemen met de heupen, knieën of rug? Klachten die de zitspecialisten van Zorgdrager vaak horen zijn pijn en stijfheid in het gewricht, vooral bij het opstaan. Bij Zorgdrager kunnen wij cliënten helpen met de perfecte stoel op maat om de pijn te verlichten.

Rugklachten

Veel Nederlanders hebben last van rugklachten tijdens het zitten. Maar liefst 80% van de bevolking wel eens last van rugpijn. De groep cliënten met  ‘chronische rugpijn’ is erg groot: 1 op de 5 volwassenen heeft last van langdurende en terugkerende rugklachten! Als zorgprofessional weet u als geen ander dat een juiste houding belangrijk is tijdens het zitten en zittend werken om de pijn te verminderen en de klachten niet te verergeren. Zorgdrager helpt graag met het verminderen of voorkomen van rugklachten met de juiste stoel.

Astma en COPD

In een slechte stoel kunnen de klachten voor cliënten met astma of COPD verergeren. Ten aanzien van zitten vinden wij het belangrijk goed te informeren over de mogelijkheden die de juiste stoel biedt bij het verminderen van de longklachten, zoals bij astma en COPD. 

Hernia

Een chronische hernia is vaak het gevolg van een steeds slechter wordende tussenwervelschijf. Dit kan veroorzaakt worden door o.a. een slechte houding, overgewicht, samen met het normale verouderingsproces. Onze zorgstoelen zorgen ervoor dat het gewicht op zoveel mogelijk plaatsen ondersteund wordt. Zorgdrager vindt het fijn om van dienst te zijn met een goede stoel die helpt bij de bestrijding van de pijn. 

Parkinson

Naast de kenmerkende tremor en voorovergebogen houding, hebben veel cliënten met de chronische aandoening Parkinson ook problemen met bewegen. Als de parkinsonpatiënt ook een houdingsafwijking heeft, is een goede stoel en goed zitadvies van belang.

Diabetes en overgewicht

Bij Zorgdrager zien we veel mensen met diabetes en daardoor te maken krijgen met overgewicht. In veel gevallen kunnen wij iets betekenen met een goede stoel in de juiste  maat.

Al 20 jaar ervaring in deskundig advies

In de afgelopen 20 jaar hebben wij al heel veel cliënten met een chronische ziekte of aandoening geholpen met een adequate zitoplossing. Wij geven om het welzijn van mensen: van uw cliënten. We zorgen dan ook voor het beste zitadvies met een stoel op maat. Bij Zorgdrager heeft uw cliënt, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis. Daar staan wij voor.

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Ingrid, Rotterdam
Ingrid, RotterdamZitten is weer echt uitrusten
Lees verder
Als gevolg van mijn spierziekte werd zitten een 'vermoeiende activiteit'. Door de adviezen en AFA stoel op maat is zitten nu weer een moment van energie besparen en echt uitrusten. Fantastisch!
Peter, Brouwershaven
Peter, BrouwershavenVakmanschap, kwaliteit en service!
Lees verder
Ik heb voortaan een trippelstoel en sta-op-stoel van Zorgdrager. Beide zijn goed aangemeten, op tijd geleverd met goede uitleg over het gebruik aan huis. In afwachting van de levering van de sta-op-stoel kreeg ik een tijdelijk exemplaar in gebruik! Bij Zorgdrager werken specialisten die de klant volledig centraal stellen!!!
Charl, Amsterdam
Charl, AmsterdamIk voelde me al snel begrepen,
Lees verder
Ik ben bij zorgdrager terecht gekomen via mijn ergotherapeut. Ik mankeer het een en ander en een goede stoel is voor mij heel belangrijk. Dit scheelt mij een hoop pijn, waardoor ik met meer energie de dag beter aan kan. Ik moest 10 weken wachten want de stoel van Zorgdrager werd op maat gemaakt en dat neemt tijd in beslag. Maar wat ben ik blij zeg, want mijn stoel is geleverd en wat een mooie goeie stoel is het geworden! Dus: bent u op zoek naar een goeie zorgstoel zoek niet verder want bij Zorgdrager kunt u met een gerust hart uw stoel aanschaffen.
Previous
Next

Meer weten over de opties voor uw cliënt?

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor advies of om een casus voor te leggen. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.