Zoek u een sta op stoel in Den Haag?

Als u een sta op stoel in Den Haag zoekt, is het slim om zeker naar Zorgdrager te gaan. Zorgdrager levert namelijk het beste advies en de beste sta op stoelen in regio Haaglanden. Of de nadruk nu ligt op uw gezondheid en ergonomie of juist op design, bij Zorgdrager bent u aan het goede adres.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Een stoel echt op maat in 4 stappen

Oriënteren

Een goede zorgstoel van de beste kwaliteit: gemaakt door vakmensen met hoogwaardige materialen.

Afspreken

Maak een afspraak. Uw gezondheid is het belangrijkst en hier draagt Zorgdrager graag aan bij. Met een afspraak, is er ruim de tijd voor goed advies.

Proefzitten

Ontdek wat echt comfortabel zitten is in onze stoel en en merk het verschil met wat u tot nu toe gewend bent. Bij u thuis in Rotterdam of in onze showroom in Delft.

Genieten

Geniet van uw eigen stoel op maat. Van het design en het gemak. U kunt voortaan goed en gezond zitten met de stoel die u optimaal ondersteunt.

Nieuwe, refurbished en tweedehands sta op stoelen met garantie!

Veel Hagenezen gingen u voor en kozen voor Zorgdrager. Zij weten: Met de sta op stoelen van Zorgdrager kunnen ze weer net zo makkelijk opstaan als vroeger. En wat een comfort! Al 20 jaar ervaren onze klanten uit Den Haag e.o. hoe vakmanschap en oprechte aandacht bijdragen aan hun tevredenheid. Als officiële Fitform dealer zijn wij met ons netwerk vanuit Zuid Holland uitstekend in staat landelijk de beste service te waarborgen. Zorgdrager verleent dan ook op garantie op nieuwe, refurbished en tweedehands stoelen. Wilt u meer weten? U kunt ons bellen op 0800-0512 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zorgdrager is de enige erkende zitspecialist in den Haag e.o..

Zorgdrager is de enige erkende zitspecialist in de buurt van Den Haag, we zijn zelfs de enige in heel regio Haaglanden. Wij zijn als enige in Zuid Holland lid van de NVZS, het landelijk platform van de beste zitspecialisten. Dit biedt u de garantie dat wij u écht informeren over een écht goede stoel, die óók nog mooi is. Want alléén mooie stoelen zijn er al genoeg! Als u kiest voor Zorgdrager, kiest u voor goed zitadvies zodat u langer gezond blijft. 

Goed bereikbaar vanuit Den Haag

Zorgdrager snel en makkelijk bereikbaar vanuit ’s-Gravenhage. U kun zo bij ons voor de deur van onze showroom parkeren. Maak een afspraak, pak de auto. Bent u minder mobiel? Wij komen ook bij u langs in de hofstad. We zijn zo bij u thuis in Den Haag met een stoel en u kunt dan thuis op uw gemak en met goed advies proefzitten.

Wilt u een afspraak maken? Bel 0800-0512 voor een vrijblijvend zitadvies.

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Lies, Den Haag
Lies, Den HaagMijn tweede sta op stoel natuurlijk ook bij Zogdrager.
Lees verder
Ook mijn tweede stoel koop ik natuurlijk bij Zogdrager, Ik kreeg wederom uitermate kundige uitleg van mijn sta op stoel in een ontspannen sfeer. Ook de bezorging was uiterst correct en zorgvuldig. Toppers zijn het!
Esther, 's-Gravenhage
Esther, 's-GravenhageWat een service! Wij kunnen firma Zorgdrager van harte aanbevelen.
Lees verder
Fantastisch geholpen en er ging een wereld voor ons open. Uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Ben, Den Haag
Ben, Den HaagTevreden? Wij kunnen zeggen zeer tevreden.
Lees verder
Tevreden? Wij kunnen zeggen zeer tevreden. De stoel werd op tijd geleverd, de dag voor kerst en er werd een duidelijke uitleg gegeven. Nu, na een aantal dagen kunnen wij zeggen dat hij uitstekend voldoet aan de gestelde eisen.
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.