Zorgdrager: officieel Fitform dealer

Bent u op zoek naar een sta op stoel, relaxfauteuil of zorgstoel van Fitform? Bij Zorgdrager bent u aan het goede adres. Zorgdrager is sinds 2003 officieel erkend Fitform Dealer. Zo borgen we samen met de fabrikant de kwaliteit van uw Fitformstoel op maat voor een maximaal comfort.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Fitform voor ergonomische zitoplossingen op maat

Fitform staat garant voor een Nederlands kwaliteitsproduct. Het Nederlandse merk Fitform levert ergonomische zitmeubelen op maat. Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige Wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten.

Voor Fitformstoelen wordt gebruik gemaakt van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt de fabriek Wellco erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen.

Zorgdrager is officieel dealer van Fitform. En daar zijn we trots op. En u kunt bij Zorgdrager rekenen op de hoogste kwaliteitsnormen en stoelen vervaardigd van duurzame materialen. Of het nu gaat om een sta op stoel, zorgstoel of een relaxfauteuil.

Service en garantie

 Al 20 jaar ervaren de klanten van Zorgdrager hoe vakmanschap en oprechte aandacht bijdragen aan hun tevredenheid. Als officiële Fitform dealer zijn wij met ons netwerk vanuit Zuid Holland uitstekend in staat landelijk de beste service te waarborgen. Zorgdrager verleent een lange garantie op alle Fitformstoelen.

Circulaire Fitform stoelen

Heel wat van onze klanten kiezen voor de refurbished of tweedehands stoelen van Fitform bij Zorgdrager. Zorgdrager gebruikt uitsluitend originele Fitform-onderdelen. Onderdelen zijn door ons, indien defect, nog lang leverbaar. Wilt u zich ook met uw relaxfauteuil, zorgstoel of sta op stoel inzetten voor een betere wereld zonder consessie te hoeven doen aan de kwaliteit van de stoel? Dat kan dankzij onze deskundige monteurs en de uitstekende samenwerking met de producent van de Fitformstoelen. Met het refurbished en tweedehands aanbod van Zorgdrager bieden wij een verantwoordelijke oplossing voor iedereen die een betaalbare  refurbished of tweedehands stoel zoekt, zonder in te boeten op kwaliteit. 

Ontdek wat comfortabel zitten echt betekent

Zorgdrager is trots ‘flagship-store’ en daarmee totaal-leverancier namens Fitform. In onze ruime showroom in Delft adviseren we al decennia geïnteresseerden uit heel Nederland.

Wij zorgen voor het beste zitadvies met een stoel van Fitform op maat voor in uw woonkamer. Bij Zorgdrager ontdekt u wat comfortabel zitten echt betekent. In vier eenvoudige stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis. 

Breng een bezoek aan onze fraaie showroom en ontdek zelf welke mogelijkheden Fitform door Zorgdrager u allemaal biedt. Bel ons nu gratis om een afspraak te maken in onze showroom of ontvang onze adviseur gewoon bij u thuis: 0800-0152.

Fitform design stoelen bij Zorgdrager

Een echt goede stoel die ook mooi is? Dat kan met de Fitformfauteuils uit de Design collectie. Deze relaxfauteuils kunnen elektrisch worden versteld. U kunt dus heerlijk zitten, relaxen, rusten én gemakkelijk opstaan. Uniek aan de Fitform stoelen voor in uw woonkamer is de unieke Fitform kantelverstelling. Doordat de zithoek niet verandert, zakt u niet onderuit. Bijgevolg worden rugklachten verminderd en zelfs voorkomen. Fitform Wellness fauteuils worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen. Ze worden geleverd met 10 jaar garantie. Kies voor jarenlang onbezorgd zitcomfort met een Fitform designfauteuil. U vindt deze designsstoelen op de webpagina ‘woonkamer‘. U kunt deze Fitform stoelen heel makkelijk vinden door in het zoekfilter sta op stoel aan te vinken.

De fraaie, meer klassieke Fitform-fauteuils uit de Gemak collectie beschikken altijd over een sta-op-functie en zijn daarmee dus ook een zogeheten sta op stoel. Deze sta-op-functie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. Met een Zorgdrager Fitform-fauteuil uit de Gemak collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op anderen. De maten van een Fitform Gemak fauteuil kunnen worden gewijzigd, eerst op uw maat en later voor uw kinderen? 

Fitform zorgstoel

De Fitform Zorgstoelen zijn ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben. De collectie omvat een zorgstoel in veel verschillende maten en variaties. De Fitform 570 Vario heeft o.a. een sta-op functie om zelf makkelijk uit uw fauteuil te komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of hulpverleners. Bovendien wordt deze fauteuil op uw persoonlijke maat ingesteld: zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte en de hoogte en dikte van de lendensteun.  Eventuele aanpassingen kunnen wij  eenvoudig voor u uitvoeren. Zo kunt u gezond en ergonomisch verantwoord zitten en makkelijk opstaan.

Met de Zorgdrager Fitform Vario kunt u kiezen uit verschillende zitbreedten, tot wel 97 cm. Maar ook extra smal. We maken deze sta op zorgstoel voor u op maat met een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties & accessoires. Dit maakt vrijwel iedere zitoplossing mogelijk. Wilt u meer weten? Bel dan gratis 0800-0152, onze specialisten zijn u graag van dienst.

Fitform ZENstoel

De nieuwste innovatie van Fitform is de ZEN zorgstoel. Voor personen die onrust ervaren door dementie of een andere neurologische aandoening. Dankzij de unieke schommelbeweging neemt de onrust af. Dit is fijn voor de persoon zelf maar ook voor mantelzorgers en professionele zorgverleners.

Een selectie van onze Fitformstoelen

Snel op maat aan huis

Bij Zorgdrager weten wij dat een zitprobleem soms geen uitstel duldt. Langzaam gevormd of acuut ontstaan, de gedroomde oplossing zou vaak morgen al welkom zijn. Met de Fitform vario stoelen van Zorgdrager kunnen wij in no-time aan huis een stoel voor u op maat maken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend, accuraat en snel zitadvies op telefoonnummer: 0800-0152.

Nederlandse kwaliteitsmerken

Met kwalitatieve topleveranciers zoals Meubelfabriek De Toekomst en Fitform bieden wij u online en in onze grote showroom een ruim assortiment sta op stoelen van Nederlandse fabrikanten.
Kom genieten van een verse kop koffie en een goed gesprek over uw zit- en interieurwensen. Bekijk onze Zorgdrager  sta op stoelen en kom proefzitten in onze showroom. Let op: de Zorgdrager zitadviseur zorgt ervoor dat uw fysieke gezondheid niet hoeft te lijden onder uw goede smaak. Bel 0800-0512 voor een vrijblijvend zitadvies. 

Zorgdrager: een begrip in Zuid Holland

Zorgdrager is een begrip in Zuid Holland. Vanwege onze expertise, kwaliteit en service. Bij Zorgdrager kunt u rekenen op:

Zorgdrager: leverancier van Fitform

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

M. Vlaardingen
M. VlaardingenGoed geïnformeerd vooraf en goede service achteraf
Lees verder
Via de radio hoorden wij over Zorgdrager. We zijn een paar weken later langsgereden en werden zeer goed geïnformeerd door Steef. Mijn man is erg lang en een goede stoel bij een reguliere winkel is niet te vinden. Zorgdrager biedt hierin uitkomst. Zelf ben ik vrij klein, dus ook dat zorgt dat er regulier niets passends voor samen te vinden is. De levertijd was 4 maanden, maar dan heb je ook wat! De stoelen zitten als gegoten en ik heb nog nooit zo rustig en lekker in een stoel gezeten. De kantelstand is ideaal en wanneer we ouder zijn. Dan helpt de sta-op functie ook. Met deze stoelen kunnen we de komende 30 jaar hopelijk vooruit!
Mieke, Oirschot
Mieke, OirschotHier twee blije mensen met een nieuwe kabel.
Lees verder
Wij hebben een sta-op-stoel van heel veel jaartjes oud. Het enige wat wij nog wisten was dat ze van een bedrijf uit Delft waren. Dus op zoek want de stoel werkte niet meer. Een kabelbreuk. We hebben gemaild met Zorgdrager en even later ging de telefoon. Tjeerd van Zorgdrager vroeg naar foto's van de kabel die stuk was. En wat denk je? Ja hoor: 'we hebben er eentje voor u'. We hoefden hem niet eens te betalen. Dat noem ik nog een service. Hier dus twee blije mensen.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.