Op zoek naar een goede stoel voor uw cliënt? Zorgdrager denkt adequaat en snel met u mee.

Op zoek naar een goede stoel voor uw cliënt? Zorgdrager denkt adequaat en snel met u mee.

Een zitoplossing in 4 stappen

Signaleer

Als zorgverlener ziet u dagelijks hoe schadelijk verkeerd zitten is voor noodgedwongen veelzitters.

Overleg

Neem contact op met Zorgdrager voor een eerste telefonisch advies. Samen maken we op voorhand de zitvraag meer concreet.

Monitor

Blijf betrokken bij het traject op de achtergrond of doe juist actief mee tijdens het zitadvies. Verzeker uw cliënt van de adequate oplossing.

Rond af

Wij bezorgen uw cliënt
de gekozen stoel en geven met veel geduld een goede uitleg. En nog een keer als dat nodig is.

Of bekijk ons assortiment  zorgstoelen op maat of lees over onze zitoplossingen voor ouderen  met een zitvraag, gehandicapten of chronisch zieken

Waarom samenwerken met de zitspecialisten van Zorgdrager?

Al 20 jaar ervaring met complexe zitvragen bij diverse aandoeningen

Zorgverleners hebben allemaal iets gemeen: ze dragen zorg voor iemand. Zorgdrager helpt deze zorgprofessionals graag. We informeren en sparren al jaren met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en adviseren thuiszorgorganisaties en zorgcentra. Zorgdrager werkt graag samen om tot het juiste zitadvies en juiste aangepaste stoel of sta op stoel te komen. 

Ergotherapie en zitten

Ergotherapie focust zich voornamelijk op het dagelijks handelen. U zorgt als ergotherapeut ervoor dat uw cliënten (weer) hun activiteiten van het dagelijks leven (ADL) kunnen uitvoeren. Wij hebben ons gespecialiseerd in de passiviteit van het dagelijks leven (PDL): correct zitten. Zorgdrager werkt graag samen met ergotherapeuten. Wij kunnen bijvoorbeeld met zitoplossingen, van seniorenstoel tot AFA stoel, eraan bijdragen dat uw cliënt langer thuis kan blijven, rustiger is in de omgang of bijvoorbeeld niet scheef hangt of uit zijn stoel valt. Dankzij uw informatie kunnen onze zitspecialisten tot een optimaal en betrouwbaar zitadvies komen. 

Fysiotherapie en zitten

U heeft als fysiotherapeut vast niet zoveel op met zitten en meer met activeren, mobiliseren en revalideren. ‘Rust roest’ of het Engelse ‘use it or lose it’ zijn de bekende teksten. U streeft er als fysiotherapeut naar om uw patiënten optimaal te laten functioneren en te stimuleren dat mensen blijven bewegen. Maar met ‘luiheid’ kunnen we ook op positieve wijze aan het postuur werken. Na gedane arbeid mag er ook ontspannen worden. Wanneer vanuit medische problematiek de dag doorkomen al een opgave is, kan de juiste stoel na het juiste zitadvies cliënten helpen optimaal te functioneren. 

Adequate zitoplossing

De zitspecialisten van Zorgdrager hebben al veel cliënten van zorgprofessionals geholpen met een adequate zitoplossing: zoals ouderen met een hulpvraag, mensen met een chronische ziekte en verstandelijk, lichamelijk of meervoudig gehandicapten. De zitspecialisten van Zorgdrager hebben veel ervaring met zitoplossingen voor   met uiteenlopende aandoeningen.

We sparren en overleggen graag met u om samen met u en de cliënt tot de beste zitoplossing te komen. 

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Charl, Amsterdam
Charl, AmsterdamIk voelde me al snel begrepen
Lees verder
Ik ben bij zorgdrager terecht gekomen via mijn ergotherapeut. Ik mankeer het een en ander en een goede stoel is voor mij heel belangrijk. Dit scheelt mij een hoop pijn, waardoor ik met meer energie de dag beter aan kan. Bij Zorgdrager kreeg ik een hele opgewekte, vrolijke man aan de lijn. Hij was gelijk een en al oor voor mij. Ik voelde me al snel begrepen, wat ik als heel fijn ervaarde. Tijdens het bezoek aan de showroom kwamen we er al snel uit wat voor mij een goede stoel zou zijn: een Fitform, op maat gemaakt. Ik ga hier nog heel lang van genieten.
Jacob, Hoogvliet
Jacob, HoogvlietOp stel en sprong een sta-op stoel voor mijn moeder van 90
Lees verder
Ik kan alleen maar lovend zijn over de gang van zaken van afgelopen maandag toen ik op stel en sprong een sta-op stoel voor mijn moeder van 90 jaar moest regelen en ik in contact kwam met Zorgdrager (de heer Steef van der Kruit). Alles is zeer snel en correct behandeld en afgehandeld. Waarvoor mede namens mijn moeder grote dank!
Alma, Rotterdam
Alma, RotterdamZorgdrager nam ruim de tijd voor mijn specifieke klachten.
Lees verder
Via mijn ergotherapeute ben ik bij Zorgdrager terecht gekomen. Zij hebben veel tijd genomen om mijn specifieke klachten te observeren. Helaas kreeg ik de stoel niet vergoed van de verzekering want pijn is geen indicatie. Gelukkig had Zorgdrager een mooie refurbished stoel staan. Hij ziet er hagelnieuw uit. Met nieuwe bekleding nieuwe AB. Zorgdrager heeft de stoel in delen naar boven getild weer in elkaar gezet. Uitleg erbij. Toppie. Tip voor lezers: bedenk dat een stoel maatwerk is tot aan de armsteunen toe. Je bent bij Zorgdrager in goede handen.
Previous
Next

Meer weten over de opties voor uw cliënt?

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.