Zitoplossingen voor uw cliënt? Zorgdrager.

Heeft u cliënten die veel zitten en te maken hebben met zitproblemen? Samen met u maken we de zitvraag meer concreet. Met Zorgdrager Delft verzekert uw cliënt zich van een passende en levensloopbestendige oplossing.

Waarom is goed zitadvies belangrijk?

Goed zitten en makkelijk opstaan zijn belangrijk. Als zorgverlener ziet u dagelijks hoe schadelijk verkeerd zitten is voor noodgedwongen veelzitters. 

Een goed advies is voor hen echt een must. Het is hierbij cruciaal dat uw cliënt ergonomisch en comfortabel zit. Hier kunnen onze zitexperts uitstekend bij helpen. 

Veel ergotherapeuten, persoonlijk begeleiders, EVV’er of fysiotherapeuten verwijzen hun cliënten of patiënten door naar Zorgdrager voor het beste zitadvies:

– Cliënten met ernstige of chronische klachten.
– Cliënten met ouderdomsverschijnselen en
– Cliënten die verstandelijk, lichamelijk of meervoudig zijn gehandicapt.

Voor hen helpt Zorgdrager graag bij het uitzoeken van een goede stoel, want uw patiënten staan centraal. De zitoplossing gaat immers om de kwaliteit van hun leven: of het nu gaat om het bevorderen van meer rust, het hebben van minder pijn, weer kunnen slapen, zonder moeite weer recht kunnen zitten of langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  

Al 20 jaar deskundig advies

Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al meer dan 20 jaar! Wij zorgen voor het beste zitadvies met een stoel op maat en gaan elke uitdaging aan. Bij Zorgdrager ontdekt u wat een zitoplossing op maat kan doen in het leven van uw cliënt. In vier stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing voor uw cliënt.

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

Riekie, Ede
Riekie, EdeMet name de juiste houding was heel belangrijk.
Lees verder
We zijn op een zeer correcte en prettige manier geholpen en geadviseerd bij het aanschaffen van de juiste relaxstoel voor mijn moeder. Met name de juiste houding was heel belangrijk voor haar. De Zorgdrager zitadviseurs zijn zeker aan te raden bij familie en kennissen.
Frank, Maassluis
Frank, MaassluisGedegen kennis van comfortabel zitten
Lees verder
Het trof ons specifiek wat voor kennis er binnen Zorgdrager bestaat over het product “zit comfort”. Wij hebben deze firma dan ook aanbevolen. Een prima no-nonsense service.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Meer weten over de opties voor uw cliënt?

Bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een casus voor te leggen. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13 – 17 uur
Maandag en zaterdag:  bezoek uitsluitend mogelijk na afspraak.