Over Zorgdrager

Goed op je plek zijn is essentieel. Juist op een stoel. Al tijdens de start van Zorgdrager in 2003 waren onze doelen bekend: gemak en comfort vergroten, pijn wegnemen en service bieden als het gaat over stoelen. We heten niet voor niets Zorgdrager.

Scroll naar beneden voor meer informatie

Pijn wegnemen, comfort en gemak vergroten

Er bestaat in ons werk geen groter plezier dan pijn wegnemen, comfort bieden en gemak vergroten. Mensen helpen en de klant ouderwets van dienst zijn. Bij Zorgdrager kunt u komen kijken naar het model, de kleuren en de stoffen. En hoe dit combineert met de rest van uw huis. We begrijpen dat dit belangrijk is voor u. De zitspecialisten van Zorgdrager bespreken met u ‘hoe het zit’. Uw gezondheid is onze zorg. Overdag helpen we u met zitten in eigen huis aan de eettafel, het bureau of in de keuken; en ’s-avonds comfortabel zitten op uw stoel op maat met onze zorgstoelen en design relaxfauteuils. Onze zitadviseurs hebben bovendien met decennia ervaring genoeg bagage als het gaat om complexe medische problematiek. Bij Zorgdrager bent u in goede handen. 

Service en garantie

Zomaar een stoel leveren kan iedere Jan Doedel. Een zitoplossing bieden met veel aandacht is een ander verhaal. Al 20 jaar ervaren de klanten van Zorgdrager hoe vakmanschap en oprechte aandacht bijdragen aan hun tevredenheid. Als officiële Fitform dealer zijn wij met ons netwerk vanuit Zuid Holland uitstekend in staat landelijk de beste service te waarborgen. Zorgdrager verleent dan ook op alle nieuwe en refurbished stoelen lange garantie.

Reparatie

Wij gaan er bij Zorgdrager van uit dat u jarenlang kunt genieten van uw comfortabele sta op stoel. Is uw sta op stoel toch kapot gegaan of heeft uw sta op stoel een aanpassing nodig? Bij Zorgdrager kunnen onze zitspecialisten uw stoel repareren of aanpassen. Veel elektrisch verstelbare stoelen lopen gebruikssporen op. Door dynamisch gebruik of technische gebreken kunnen er defecten aan een sta op stoel ontstaan. Waar de reguliere meubelbranche liever een nieuwe stoel verkoopt na de fabrieksgarantie, helpt Zorgdrager graag bij het repareren van stoelen die verder nog goed functioneren. Wanneer uw stoel kapot is, heeft u een acuut probleem wat u snel opgelost wilt hebben. 

Circulair

Heel wat van onze klanten kiezen voor de refurbished of tweedehands stoelen van Zorgdrager. Zij zetten zich samen met ons in voor een betere wereld, waar we niet langer lineair maar circulair denken. Met zoveel mogelijk hergebruik en dus maximaal behoud van waarde. Hergebruik van sta op stoelen en zorgstoelen is pas een volwaardig alternatief voor nieuw als het vergelijkbaar is in kwaliteit en met dezelfde service. Met het refurbished en tweedehands aanbod van Zorgdrager bieden wij een verantwoordelijke oplossing voor iedereen die een refurbished of tweedehands stoel zoekt, zonder in te boeten op kwaliteit.

Officieel dealer van Fitform

Zorgdrager is officieel dealer van Fitform. Het merk Fitform levert ergonomische zitmeubelen op maat. Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige zorgstoelen en hulpmiddelen op het gebied van zitten.

Voor Fitformstoelen wordt gebruik gemaakt van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Fitform combineert onderzoek van gerenommeerde instellingen  met eigen kennis en onderzoek. Met een Fitform stoel ontdekt u de voordelen van een stoel die uw hele lichaam ondersteunt.

Lid van de Nederlandse Vereniging van Erkende zitspecialisten

Wij zijn lid van de NVZS, het landelijk platform van de beste zitspecialisten. Dit biedt u de garantie dat wij u écht informeren over een écht goede stoel, die óók nog mooi is. Want alléén mooie stoelen zijn er al genoeg! Als u kiest voor Zorgdrager, kiest u voor goed zitadvies zodat u langer gezond blijft. 

Al 20 jaar deskundig advies

Goed zitadvies is een vak en wij doen dit al 20 jaar! De eerste klanten in 2003 van ‘ Steef van Delft’ konden al ervaren wat al onze klanten vandaag de dag nog altijd beleven: met aandacht geholpen worden bij de aanschaf van een stoel. Zeker in de beginjaren leerden we veel door intensieve samenwerking met professionals uit zorg én techniek. Zowel de kennis van fysio- en ergotherapeuten, maar ook de ervaring van servicemonteurs bleek enorm waardevol. Hierdoor raakten wij steeds meer ervaren in veelvoorkomende zitproblemen en de motoriek en mechanica van stoelen. We leerden steeds beter werken met zowel mensen als met stoelen: met het fysiek én de techniek.

Wij zorgen voor het beste zitadvies met een stoel op maat voor in uw woonkamer, eetkamer of werkkamer. Bij Zorgdrager ontdekt u wat comfortabel zitten echt betekent. In vier eenvoudige stappen heeft u, veilig en snel, de beste zitoplossing in huis. Dus bel gratis 0800-0152, onze specialisten zijn u graag van dienst.

Snel op maat aan huis

Bij Zorgdrager weten wij dat een zitprobleem soms geen uitstel duldt. Langzaam gevormd of acuut ontstaan, de gedroomde oplossing zou vaak morgen al welkom zijn. Met de Fitform vario stoelen van Zorgdrager kunnen wij in no-time aan huis een stoel voor u op maat maken! 

Wie is Zorgdrager?

Zeer tevreden klanten, daar doen we het voor!

M. Vlaardingen
M. VlaardingenGoed geïnformeerd vooraf en goede service achteraf
Lees verder
Via de radio hoorden wij over Zorgdrager. We zijn een paar weken later langsgereden en werden zeer goed geïnformeerd door Steef. Mijn man is erg lang en een goede stoel bij een reguliere winkel is niet te vinden. Zorgdrager biedt hierin uitkomst. Zelf ben ik vrij klein, dus ook dat zorgt dat er regulier niets passends voor samen te vinden is. De levertijd was 4 maanden, maar dan heb je ook wat! De stoelen zitten als gegoten en ik heb nog nooit zo rustig en lekker in een stoel gezeten. De kantelstand is ideaal en wanneer we ouder zijn. Dan helpt de sta-op functie ook. Met deze stoelen kunnen we de komende 30 jaar hopelijk vooruit!
Mieke, Oirschot
Mieke, OirschotHier twee blije mensen met een nieuwe kabel.
Lees verder
Wij hebben een sta-op-stoel van heel veel jaartjes oud. Het enige wat wij nog wisten was dat ze van een bedrijf uit Delft waren. Dus op zoek want de stoel werkte niet meer. Een kabelbreuk. We hebben gemaild met Zorgdrager en even later ging de telefoon. Tjeerd van Zorgdrager vroeg naar foto's van de kabel die stuk was. En wat denk je? Ja hoor: 'we hebben er eentje voor u'. We hoefden hem niet eens te betalen. Dat noem ik nog een service. Hier dus twee blije mensen.
Esther, Den Haag
Esther, Den HaagZorgdrager doet zijn naam eer aan.
Lees verder
We zijn fantastisch geholpen door de zitspecialisten van Zorgdrager. Er ging een wereld voor ons open. We zijn uitgebreid voorgelicht, men nam echt de tijd, heel vriendelijk en professioneel geholpen door mensen met hart voor de zaak. En wat een heerlijke stoelen!
Previous
Next

Wilt u ook goed zitadvies?

Stuur een Whatsapp bericht en chat direct met een zitspecialist.

Of bel nu gratis en vrijblijvend één van onze zitadviseurs voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. 

ZORGDRAGER.COM

SCHIEWEG 87A  2627 AT  DELFT
(Tegenover Makro Delft)

INFO@ZORGDRAGER.COM   0800-0152

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Dinsdag t/m Vrijdag 13- 18 uur
Maandag en zaterdag gesloten
Buiten reguliere openingstijden is bezoek ook mogelijk maar alleen na  afspraak